IMPORTANT
Home / Noticies / Entrevistes / El Cadet B al Força Sants

El Cadet B al Força Sants

El Cadet B al Força Sants

 

Un equip amb uns números que espanten. 58 punts en 20 partits o el que és el mateix, 19 partits guanyants i només un empatat. Són els líders de la categoria i tenen el segon classificat a deu punts. A més, sumen 69 gols a favor (3,45 per partit) i només 11 en contra (mai els hi han fet més de dos gols en un partit). Són els increïbles números del Cadet B.

Cinc jugadors de l’equip, el Marc, el Roger, el David, l’Enric i el Dani, acompanyats del tècnic, el Tito Lossio i del delegat, el Xavier Espasa, visiten el Força Sants i són els protagonistes del programa.

Amb ells parlem de quin balanç fan d’aquesta gran temporada i de si es veuen arribant al final sense haver perdut cap partit.

 

A més, al Força Sants també hi ha temps per escoltar Fran Avilés parlant de la última victòria del primer equip amb el Lloreda i del proper compromís davant el Vilanova. Hi ha espai per escoltar la veu del Sergi Roca, un dels dos entrenadors de l’Aleví D, les noies del Femení que sumen 3 victòries i 1 empat en els darres quatre partits i posem a “examen” al Marc Albiol, capità de l’Aleví C.

 

En aquest link pots escoltar el programa. Recorda que el Força Sants s’emet cada dijous a les 20h i cada dissabte a les 15h a Sants3ràdio, 103.2fm.

 

Check Also

Força Sants! 13/05/2021

Ja teniu disponible una nova edició del Força Sants! Com sempre, hi trobareu tota l’actualitat …