IMPORTANT
Home / Noticies / Cròniques / 3 punts més per seguir avançant a la classificació.

3 punts més per seguir avançant a la classificació.

 

Mercat de Sant Antoni 1 – UE Sants 2

 

Partit sense cap altre més història que la que va voler tenir l’àrbitre, quan a les acaballes del primer temps va concedir un gol a l’equip local on la pilota no va arribar a traspassar la línia de gol on, a més a més, la jugada venia precedida d’unes mans claríssimes del davanter local.

La UE Sants va dominar el partit en tot moment imposant el bon futbol. Per contra, el Mercat va mostrar una excessiva duresa en algunes accions. S’ha de dir que fruit del joc el porter local va haver de retirar-se en patir un fort trau a la cella producte d’una acció fortuita.

Quan havia transcorregut la meitat del primer temps, la UE Sants va transformar en gol una falta perillosa prop l’àrea local. Execució magistral d’Adri. El peruà amb la dreta la va col·locar a l’escaire fent inútil l’estirada del porter local.

Al temps afegit de la primera part va arribar la jugada polèmica del partit, que va servir als local per empatar un partit totalment dominat per l’equip visitant fins aquell moment.

La segona part va continuar amb el bon joc per part de la UE Sants i on el Mercat tractava de sortir en tímids contra atacs.

El gol visitant havia d’arribar tard o d’hora. Faltant 10 minuts per la fi del partit, els locals van cometre un penal per mans damunt la línia de gol que va transformar el capità de la UE Sants en l’ 1 a 2 definitiu.

En resum, un derbi amb passió, lluita, força i que es va decidir a pilota aturada.

 

Check Also

La crònica de l’Albert Postils

El Castelldefels i els errors propis interrompen la marxa triomfal del Sants (2-0) L’equip blanc-i-verd …