IMPORTANT
Home / Noticies / Àrea social / A la Premsa!

A la Premsa!

Aquesta jornada no ha pogut ser…

Els nostres nois van caure davant del quasi descengut Santboià en un mal partit.

Tot i no aconseguir els 3 punts, gràcies a la derrota de la FE Grama podem dir que matemàticament, hem aconseguit la permanència a la Tercera Divisió. Però, com ja hem comentat en setmanes anteriors, no podem tenir res assegurat fins saber com acabaran la lliga a la Segona Divisió B. Sabadell i Peralada en aquests moments es troben en zona de descens i si això es produís, arrossegarien als equips de Tercera classificats en 17a i 16a posició.. Esperem que remontin i conservin la categoria.

Deixant les conjuntures a part, tot i que es va fer un mal partit el nostre porter va tornar a tenir una actuació memorable. Yamandú va ser l’estrella del partit amb unes aturades espectaculars, que un cop més l’han portat a fer-se un lloc en els equips de la setmana de Mundo Deportivo y Sport. A més a més les seves aturades han estat escollides com les millors de la jornada en el programa “La porteria” de Betevé.

Aquí us deixem els links amb els resums i le scròniques del partit:

Per altra banda el nostre Juvenil A, aquesta setmana, es juga l’ascens a Liga Nacional.

Si diumenge els nois d’Ángel Gálvez aconsegueixen els 3 punts a l’Energia davant del Girona, i per la seva banda la Grama no guanya, tornarem a la divisió de plata juvenil!

Així que tots i totes a animar aquest equip. Diumenge 12 a les 15:45h a l’Energia.

Check Also

CONVOCATÒRIA D’ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA 2022

La Junta Directiva de la Unió Esportiva de Sants comunica a tots els associats i …