IMPORTANT
Home / Noticies / Àrea social / A la Premsa!

A la Premsa!

Aquest diumenge els nostres nois del Primer Equip van aconseguir l’última victòria de la temporada. Victòria que ens pot acostar més a la permanència, tot i que haurem d’esperar a l’última jornada de Lliga, tant de la Tercera Divisió com del grup 3 de la Segona Divisió B, per saber com acaba tot.

Partidàs el que van jugar els nostres nois, amb dos grans gols que han portat als protagonistes a ser destacats a la premsa. Crivillés, autor de la jugada del primer gol, ha estat destacat en l’onze de la jornada de Sport, mentre que l’autor material d’aquest primer gol, Fran, ha estat escollit per Mundo Deportivo. Per altra banda, el nostre golejador Sergio Navarro, qui va firmar el segon gol, ha estat protagonista a Betevé i La Xarxa per haver fet el millor gol de la jornada.

Moltes felicitats als protagonistes d’aquesta i de totes les setmanes i en general a tot l’equip, jugadors i tècnics, per la fantàstica temporada que han fet a la Tercera Divisió.

Passi el que passi la propera jornada aquest equip ha aconseguit la permanència a la categoria, fita gens fàcil en una primera temporada!

Enhorabona a tots. Seguim!

Aquí us deixem els enllaços amb les prèvies i els resums dels partits:

Check Also

CONVOCATÒRIA D’ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA 2022

La Junta Directiva de la Unió Esportiva de Sants comunica a tots els associats i …