IMPORTANT
Home / Noticies / Àrea social / A la premsa

A la premsa

Seguim amb la ratxa positiva i ja van 7 partits! A més amb aquesta victòria en Tito Lossio ha igualat la que va aconseguir en Pep Marguí durant la temporada 2000-2001.

En aquella temporada es va trencar la dinàmica perquè, el que hauria pogut ser la 8a victòria, va coincidir amb l’últim partit de lliga i el Sants havia quedat campió de Preferent la jornada anterior. En l’últim partit el Sants jugava contra l’Alzamora, equip que es jugava el descens, i els blanc-i-verds van deixar els titulars a casa.

En aquesta ocasió esperem que el Tito pugui superar al seu “mestre” i que aconsegueixi, davant del Martinenc, una victòria de récord!

Com fem cada setmana, felicitem als jugadors de la jornada, en aquest cas, l’Adrián Navarro “Picolo” i el Jordi Freixenet “Freixi “que fan molta feina a la línia de la defensa!!

I per últim, lamentar la lesió del Cristian Fabregat, que és molt probable que es perdi el que queda de temporada degut a la lesio de genoll que es va fer en el partit contra el Tona. Molts anims!

Seguiu així nois, que estem fent una gran temporaada!!

 

J.21-6

J.21

J.21-3

J.21-5

J.21-7

PICOLO

Jordi_Freixenet

J.21-4

Check Also

CONVOCATÒRIA D’ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA 2022

La Junta Directiva de la Unió Esportiva de Sants comunica a tots els associats i …