IMPORTANT
Home / Noticies / Àrea social / A la premsa

A la premsa

El primer equip ha aconseguit la tercera victòria consecutiva i ja en porta 5 sense conèixer la derrota. I pels que encara dubtin, recordar que ara mateix sumem 48 punts, 3 més que la temporada passada en la mateixa jornada.

Aquest fet ens permet seguir en la lluita per l’ascens. El proper cap de setmana hi ha un derbi importantíssim davant de l’Horta, que en aquests moments és el líder del grup, i una nova victòria ens serviria per retallar punts. Però d’això ja en parlarem pròximament…

Ara el que interessa és que els nostres nois no van fallar a l’Energia. Victòria contra un complicat San Juan At. Montcada, que lluita per la permanència, amb dos grans gols, un de falta de Fran, i un altre de cap de David Cura, que ja és tot un habitual en aquesta secció. Una setmana més el nostre juvenil més avançat ha entrat en l’onze de la setmana.

Però no és l’únic, ja que en aquesta jornada els protagonistes són els més jovenets, doncs un altre juvenil, l’Arnau Fàbrega, també ha entrat en l’onze ideal de l’altre diaria de referència.

Com sempre moltes felicitats a tots, perquè la feina ben feta es fa en grup, i vosaltres sou un gran grup!

Per cert, encara que no ho destaquem cada setmana, el nostre porter Yamandú segueix líder del grup com a porter menys golejat!! Una gran feina no sempre ben reconeguda!!

Temporada 16-17:

Temporada 15-16:

 

Check Also

99a Volta Ciclista a Catalunya

El passat 30 de gener es va presentar a l’INEFC la 99a edició de la …