IMPORTANT
Home / Noticies / Àrea social / A la premsa!

A la premsa!

Diumenge al Feliu i Codina els nostres nois del Primer Equip van jugar el que, potser, va ser el millor partit de la temporada! Sabien que havien de guanyar per seguir lluitant per les places d’ascens a la Tercera Divisió, i així ho van fer.

Una primera part immillorable amb continus atacs que van noquejar a l’Horta i on només va faltar una miqueta de sort de cara a porteria, ja que es va arribar al descans amb un empat a zero al marcador; però sense oblidar que el col·legiat va anular, per fora de joc, un golàs legal de Fran. A la segona meitat van sortir sense perdonar i al minut 1 Borrull enviava al fons de la xarxa un centre de Geri que es convertiria en el 0-1 final. Tota la segona part també va ser de domini santsenc, fins als últims 10 minuts, que l’Horta es va despertar i va veure que se li escapava el temps, però no van saber reaccionar i els 3 punts van venir cap a Sants.

D’aquesta manera, i degut a la derrota de l’Andorra a Llagostera, ara seguim tercers, però a només 3 punts dels liders.

Però lluny de parlar d’aquest gran partit i de les sevses conseqüències, només es parla d’una possible infracció de la UE de Sants. En el minut 85 en Geri es va fer mal, i va sortir del camp amb el fisio per la banda contraria de les banquetes, mentre era atès el Tito el va substituir pel Cornelius; fins aquí tot correcte. Però com que el Geri i el fisio estaven d’esquena a la banqueta no es van adonar del canvi, així que quan el jugador va està llest va demanar permís a l’àrbitre per tornar a entrar al camp, i aquest li va concedir. Durant 1 minut hi va haver 12 jugadors al camp, perquè ràpidament es va avisar al Geri que havia de sortir, així ho va fer i no hi va intercedir en cap acció dins del joc.

Ara l’Horta ha presentat la denúncia al Comitè de Competició per impugnar el partit i així quedar-se els 3 punts. Des d’aquí dir que el club farà també tot el possible per demostrar que va ser un error fortuït, sense cap tipus de mala intenció i, a més, sense incidència en el joc, ja que ni tan sols el col·legiat s’havia adonat del seu error.

 

I ara, deixant aquest capítol a part, felicitar enormement als jugadors, perquè van fer una feina immillorable i no volem que la possible impugnació embruti aquest fet. Menció especial al Borrull, pel gol de la victòria i la seva presència en l’onze de la jornada; també felicitar al Fran pel mateix, ja que també va fer un golàs que no s’hauria d’haver anulat.

Sou tots molt grans i penseu que la feina ben feta té la seva recompensa!

Us deixem aquí els enllaços de betevé i de les emissores de ràdio, que no han deixat de fer-se ressò d’aquest fet. També us deixem una imatge de la denúncia que ha presentat l’Horta al Comitè.

https://btv.playty.com/player#/video?autoplay=1&id=090417hortasants

http://programes.laxarxa.com/audio/122227

http://beteve.cat/lhorta-presenta-recurs-per-alineacio-indeguda-del-partit-que-va-perdre-contra-el-sants/

A partir del minut 2.25 parlen amb Xavi Molist:

 

 

 

Check Also

Hem rebut la Medalla d’Honor de la ciutat de Barcelona 2022.

Avui hem rebut la Medalla d’Honor de la ciutat de Barcelona 2022 gràcies a la …