IMPORTANT
Home / Noticies / Àrea social / A la premsa!

A la premsa!

El nostre Primer Equip segueix amb una bona dinàmica de resultats i ja acumula 3 jornades sense perdre, aquesta setmana aconseguint una victòria al camp de la Rapitenca.

La bona actuació a Sant Carles de la Ràpita ha portat al nostre porteràs Yamandú Morgade a guanyar-se un lloc a l’equip de la jornada! Felicitats i segueix així.

Aquí us deixem el link amb el resum del partit que van fer els companys del canal de le Terres de l’Ebre:

https://youtu.be/KwE27wvJp90

 

Per altra banda també tenim al nostre Amateur, que aquesta temporada ha agafat una dinàmica epectacular en la qual ha guanyat 7 dels 10 partits que ha disputat i només n’ha perdut 1.

Aquests resultats els han portat a col·locar-se líders del grup 10 de la Tercera Catalana per segona setmana consecutiva. Moltes felicitats nois per la gran feina que esteu fent!

 

I finalment aquesta setmana tenim com a notícia més destacable el fet que tindrem nova presidenta. Com sabeu hem estat en període electoral i, com que només s’ha presentat la candidatura encapçalada per Montserrat Dot, el proper 15 de novembre a les 19:30h farem la proclamació oficial al local social. Hi esteu convidats tots i totes!

 

Check Also

A la premsa!

Una setmana nmés la falta de sort ens acompanya.. Els nois van tornar a fer …