IMPORTANT
Home / Noticies / Àrea social / A la premsa!

A la premsa!

Els nostres nois segueixen imparables en la lluita per aconseguir la Lliga.

Un empat al camp del Balaguer, combinat amb els resultats del cap de setmana, ens col·loquen 4ts a només 2 punts de la promoció i del líder Martinenc; equip al que ens hem d’anfrontar aquest proper diumenge.

Els Nostre Primer equip seguiex competint a un gran nivell i aquesta setmana es mereix un lloc en l’onze de la jornada en Luis Gaudioso.

Felicitats!

Aquí us deixem l’enllaç de balaguer televisió amb el resum del partit:

http://www.balaguer.tv/cf-balaguer-empata-sants-suma-punt/

 

Per altra banda el nostre Amateur tampoc ha deixat de lluitar per les posicions altes de la taula. Després de dues victòries consecutives es troba a només 4 punts dels llocs de promoció i d’ascens.

Aquesta setmana els hi toca descans, ja que l’Espluguenc B es va retirar de la competició, però la propera jornada tornaran amb les piles més que carregades al camp del Pujadas.

Felicitats nois per la temporada!

 

 

I finalment tenim al Juvenil A. Els nostres nois porten una ratxa més aviat negativa ens els últims partits, però això no treu que estan fent una gran temporada en el primer any a la Lliga Nacional. Tot i que els últims resultats no han acompanyat amb el joc de l’equip estan molt ben situats en la mitja taula, posició que els permet una certa tranquil·litat per poder gaudir de l’experiència i la categoria.

Moltes felicitats a vosaltres també perquè ho esteu fent molt bé, i poc a poc sortiran els resultats.

Check Also

99a Volta Ciclista a Catalunya

El passat 30 de gener es va presentar a l’INEFC la 99a edició de la …