IMPORTANT
Home / Noticies / Àrea social / A la premsa!

A la premsa!

I com ja portem dient algunes setmanes, amb esforç i perseverança es pot aconseguir tot! Dissabte per fi es va trencar amb la mala ratxa sense victòries i es va guanyar amb contundència, un fantàstic 0-3 que torna a posar les coses al seu lloc.

Gran partit que demostra que els nostres nois mai abaixen els braços, felicitats! I en aquesta ocasió felicitats al nostre pitxitxi, Sergio Navarro, que amb dos gran gols va portar l’equip a la victòria i s’ha guanyat un lloc a l’onze de la jornada.

Per altra banda, l’enohorabona al Bernat, un juvenil que dissabte va debutar amb el Primer Equip per la porta gran, anotant el segon gol del partit. Continua així!

Aquí us deixem el link del programa “En joc” de la xarxa. El resum del grup 2 de la Primera Catalana  a partir del minut 22:55.

http://www.xiptv.cat/en-joc/capitol/bloc-futbol-en-joc-11-de-marc-de-2018 

 

 

Per altra banda el nostre Amateur va aconseguir la tercera victòria consecutiva, i això els ha catapultat fins a la segona posició, plaça que els podria portar a la promoció d’ascens. Moles felicitats també per l’esforç, la lluita i els resultats!

Check Also

Convocatòria Assemblea General Ordinària 2018

El proper dijous dia 13 de desembre, a les 20h, l’Entitat celebrarà l’Assemblea General Ordinària …