IMPORTANT
Home / Noticies / Cròniques / A preferent a on ningú regala res

A preferent a on ningú regala res

Avui el cadet A s’ha enfrontat a un equip en majúscules, amb una capacitat física, tàctica i d’intensitat d’un altre nivell. Per competir amb aquests equips es necessari està per sobre del llindar de treball, sacrifici, i energia, i minimitzar absolutament els errors tàctics.  La qüestió és que això no va succeir i els visitants van assolir una victòria més còmode del que hom pensàvem.

Tot i la superioritat dels primers minuts del Sabadell la primera gran ocasió és del Sants en un xut de fora l’àrea d’en Sergi que repèl el travesser. Potser era un miratge però hagués estat interessant saber la conseqüència d’un gol a favor. El fet, però, és que la mobilitat dels visitants crea problemes en tres quarts de camp i com a resultat d’això arriba el primer gol en el 19’. Els nois volen però costa crear joc davant la força dels sabadellencs. Ells cedeixen el control de la pilota que fem jugar des d’el darrera però no trobem les passades correctes per poder combinar en el seu camp, avui no era el dia. Tot i així, per empenta, es provoquen fins a sis corners  que lamentablement no són aprofitats. El cop dur arriba en el 39’ quan els rivals aconsegueixen el segon. Aquest gol canvia el panorama doncs dos gols en contra davant d’un equip com aquest que se sent còmode amb la pilota i la capacitat tàctica que posseeix semblen molt difícils de recuperar.

I així és. Hi ha canvis que cerquen un canvi en la dinàmica. Però el que arriba és un altre cop dur en forma de tercer gol que demostrava la contundència ofensiva d’aquest Sabadell. A partir d’aquí poc a explicar doncs els santsencs ja no tenen les idees clares i abaixen una mica els braços fins al final. El quart és més aviat una mala anècdota.

Aquest partit demostra la duresa d’una preferent a on ningú regala res, a on els rivals treballen al límit i que a més tenen una qualitat fora de tot dubte. Ara bé, aquest partit segur que ens ensenyarà amb més claredat el camí a seguir i el que significa competir a preferent. Ens hi apuntem?

Check Also

La crònica de l’Albert Postils

El Castelldefels i els errors propis interrompen la marxa triomfal del Sants (2-0) L’equip blanc-i-verd …