IMPORTANT
Home / Noticies / Cròniques / Això fa olor d’ascens…..

Això fa olor d’ascens…..

UESants 7-0 Arrabal Calaf 14:00 Camp de l’energia

 

VICTORIA ABUNDANT PERO AMB UN MAL JOC

 

Vam començar el partit molt dormits no estavam atents i en el minut 5 casi ens fan el primer gol.

 

Encara seguiem sense jugar be pero jugavem millor que el rival i en el minut 7 vam tenir la primera a xut de franck que va anar desviat pero en el minut 9 en el segon xut va arribar el primer gol gracies a un xut de franck que va batre al porter.

 

En el 12 una pilota per oriol martinez que remata amb el cap ,el porter li fa pènal pero el arbitre va deixar seguir el joc deixan de pitar el penal

 En el minut 15 va arribar el segon un altre cop de franck que alomillor amb el 2 a 0 l’equip milloraria pero no va ser aixi pero seguiam jugant millor que el rival.

 

Per el mig em tingut algunes ocasion aillades pero sense perill menys en el minut 32 un xut que el porter a desviat a corner.

En el minut 35 franck a fet el tercer gol per el equip i el seu tercer en la seva compte particular,ja en porta cinc en dos partits que ha disputat ja es el pichichi del equip.

 

Al cap de tres minuts ha arribat el quart mitjançant bernat.Ja semblava la primer part acabada pero hi ha hagut una ocasio per a cada banda,primer l’hem tingut nosaltres un xut de oriol martinez al pal i al rebot gregorio davant la porteria no li donava a la pilota i perdonava al cinque.

I en el ultim minut una falta per el rival que se’n anava a dalt del travasser.

 

Primera part amb un 4 a 0 que deixava el partit ja quasi sentenciat pero encara faltava afinar el joc

 

En la segona part hem anat millorant el joc poc a poc i en el minut 50 un saque de roger que agafava oriol martinez conduia la pilota xutava aturava el porter i el pol lopez marcava el cinque.

 

Al cap de cinc minuts pol lopez amb un xut creuat feia el sise per el equip i feia el seu segon gol particular.

 

En el 60 samb el canvi de bernat a banda hem acabat de jugar millor .

 

en el 72 ha arribat el sete i el ultim sa traves d’un corner picat per Ferran I ramatava Bernat que enviava la pilata a l’escaire .

 

L’ultima ocasio clara ha estat un xut de joe que anava a l’escaire pero un jugador deviava amb el cap a corner.

 

Al final victoria per 7 a 0 pero que fins al 60 no s’ha jugat be,partit amb un hat-tric de franck 2 gols de pol i dos de bernat .

 

Partit seguent:

Tecnofutbo-UESants

 Diumenge a les 20:00

 

Check Also

La crònica de l’Albert Postils

El Castelldefels i els errors propis interrompen la marxa triomfal del Sants (2-0) L’equip blanc-i-verd …