IMPORTANT
Home / Noticies / Cròniques / “AL DARRER SOSPIR”

“AL DARRER SOSPIR”

 

 

CADET D 4 – CARMELO 4

 

Partit corresponent a la Jornada 30 de la Segona Divisió del grup 12è

 

“AL DARRER SOSPIR”

 

I ja està.  La temporada és finita.  D’entrada, i abans d’entrar en la crònica (seré breu), només vull felicitar els nois i el míster per aquesta temporada.  Els resultats manen al futbol i hem aconseguit una meritòria cinquena plaça (“a tiro de piedra del cuarto”) que, per un cadet quasi totalment de primer any, és tot un triomf.  A més només hem perdut i n’hem empatat un partit a casa, convertint el Mpal de l’Energia en un fortí; i els tres primers n’hi han caigut.  Sí que és cert que no hem estat regulars, però s’ha lluitat i considero que han crescut molt futbolísticament.  La meva enhorabona a tots!

 

El partit va ser fidel reflex de les irregularitats de la temporada.  Al minut 6, Chileniño aprofitava un rebuig per inaugurar el marcador i tots ens la prometíem molt felices: miratge.  El Carmelo ha experimentat un creixement important en aquesta segona voltat, i, tot i que venia en quadre, es va plantar molt bé tàcticament al camp i estava disposat a evidenciar aquesta millora en la segona volta.  Així, en 3’ de desajustos, es van posar pel davant (1-2 18’)  Després, mal joc nostre i bona disposició tàctica del rival, fins que al minut 36, després de diferents ocasions van deixar el marcador en un 1-3.

 

Amb alguns canvis, la segona part va ser nostra, però Carmelo i la nostra falta de definició ens impedien empatar: als dos minuts gol de Ferrari.  Al 53’ però, la puntilla de Carmelo 2-4.  Jo pensava que baixiaríem els braços, però aleshores es va produir el millor joc nostre que ens va permetre amb gol de Lelic, arribar al final amb un ajustat 3-4…. I al darrer sospir en una jugada molt embolicada, l’empat, davant les protestes de l’equip contrari a l’àrbitre (jo, des de la meva posició no sóc capaç de dir si va entrar o no)

 

Felicito al Carmelo (compte amb el porter, espectacular) per l’evolució, felicito els nens i us desitjo un bon estiu.

 

Gràcies a tots!

 

José L.

 

Delegat habilitat

Check Also

La crònica de l’Albert Postils

El Castelldefels i els errors propis interrompen la marxa triomfal del Sants (2-0) L’equip blanc-i-verd …