IMPORTANT
Home / Noticies / Entrevistes / Alberto Sanz Mejías, nou fitxatge del Sants

Alberto Sanz Mejías, nou fitxatge del Sants

Alberto Sanz Mejías, nou fitxatge del Sants

 

L’equip que dirigeix Tito Lossio s’ha reforçat amb un jugador que prové del Canyelles. L’Alberto Sanz Mejías és un mig-campista amb gust pel joc de toc i de combinació, amb arribada però també amb capacitat defensiva.

Davant el Premià, l’Alberto va viure el seu primer partit amb la samarreta verd-i-blanca i ho va fer sortint en l’onze inicial.

 

Debut agredolç, heu caigut per 5-2, però quines sensacions has tingut?

Sí, ha estat una mica agredolç perquè, a més, penso que no ens mereixíem aquest resultat. Hem treball molt durant la setmana però els partits són així i a vegades surten bé i a vegades es torça una mica i davant el Premià hem hagut d’anar sempre a remolc, darrere en el marcador, i hi ha hagut un moment amb el 3 a 1 que hem estat a punt d’anar-nos cap a endavant per empatar però han fet el quart i això ens ha trencat.

A nivell personal, les meves sensacions han estat bones. A la primera part fent-me encara amb el ritme del partit perquè portava fora de la competició un parell de mesos però crec que, pas a pas, anirem aconseguint els objectius.

 

La derrota amb el Premià és un pas enrere?

No, l’equip ha d’anar cap amunt. Sabem que la lliga és molt llarga i poc a poc intentarem superar els obstacles fins que arribem al nostre objectiu

 

Tenies ganes de poder debutar amb el Sants?

Sí, i tant que sí. Són un grup molt bo, amb un cos directiu i un entrenador que s’han portat molt bé amb mi des del principi.

 

Per què decideixes deixar el Canyelles i venir cap al Sants?

El Sants sempre ha estat un dels històrics, un equip que sempre m’ha agradat molt.  A més, coneixia al Marc Franco, és amic meu, i li vaig preguntar que com estava l’equip i em va dir que vingués a provar a veure què em semblava i em vaig sentir molt còmode amb l’ambient i el clima. També té una afició molt bona i el Tito em va donar des del principi.

 

De fet, davant el Premià era el primer partit en què ja tenies la fitxa llesta per debutar i ho fas com a titular! És una mostra que el tècnic té moltes esperances dipositades en tu.

Si, i penso tornar-li amb resultats i gols aquesta confiança que ha fixat en mi.

 

Com et definiries com a jugador?

Com a jugador sóc un migcampista al que li agrada tocar la pilota, m’agraden les passades, les combinacions i més que res m’agrada atacar i també l’ordre defensiu. Són dos aspectes que són importants i que crec que s’han de combinar.

 

 

Check Also

Força Sants! 13/05/2021

Ja teniu disponible una nova edició del Força Sants! Com sempre, hi trobareu tota l’actualitat …