IMPORTANT
Home / Noticies / Cròniques / AMISTÓS DE BALNEARI?

AMISTÓS DE BALNEARI?

 

 

GRAN PENYA ESPANYOLISTA MANIGUA 0- CADET D 7

 

Partit amistós.

 

La jornada havia de ser festiva, per la retirada d’un dels dos clubs que han caigut del grup, però, és clar, si el Míster és el Sr. Villalba, i un dels pares, el Sr. Poveda…  Doncs això, que no hi ha descans.

Però si haig de ser sincer, reconec que ens va anar bé.  El míster els va demanar treball, treball i més treball: que provessin coses sense por a l’errada (sempre dins de l’ordre tàctic necessari) i que aquests partits els servien, a més, per veure, sobretot el compromís dels nois.

Davant un rival que va donar força facilitats, amb una pressió que cada cop és més ordenada, no vàrem necessitar gaire per posar-nos, a la fi de la primera part amb un 0-3 a favor: tots tres gols de la revelació d’aquest inici de temporada: en Pol Farreres (“Ferrari”, per la velocitat)  Com sabeu, va començar la pretemporada com a lateral, amb tanta projecció ofensiva que ara juga en punta (àgil i llest en la desmarcada, i sobretot lluitador)  Els dos primers gols, a la contra i després de robar dues pilotes (el segon de penal)  Després de la pausa, i amb alguns canvis (alguns habituals, d’altres per fer provatures) van arribar els dos gols del “Chileniño” (Suárez), el primer d’ells de bellíssima factura i un altre gol d’en Pau Cortada.  A tot això, el rival ni s’apropava i, producte d’aquesta impotència, alguns dels seus nois es van conduir amb certa duresa (que preguntin al Cortada o al Navarro).

I així, a poc a poc, va anar arribant el final, on el More va poder reaparèixer uns cinc minutets, per tal de fer l’últim gol del partit.  Així doncs, no queda per menys que felicitar el Míster i els nois, i destacar a Ferrari per l’encert i, des del meu punt de vista (molt personal, però per això faig jo la crònica) a en Wilow, que fa una tasca, de vegades poc enlluernadora, però que li fa molt de bé a l’equip.

 

El més destacable, però, va ser la presència del doble d’en Pierluigi Collina (sí l’exàrbitre internacional, de l’anunci de Respect)… va donar molt de joc, però que molt!!!!

 

Força Sants!

_____________________________________

 

José Luis Moreno Bella

Delegat

Check Also

La crònica de l’Albert Postils

El Castelldefels i els errors propis interrompen la marxa triomfal del Sants (2-0) L’equip blanc-i-verd …