IMPORTANT
Home / Noticies / Àrea social / Anuari de la UE de Sants 2017

Anuari de la UE de Sants 2017

La temporada passada l’entitat va crear una col·lecció de cromos perquè tots els nostres esportistes tinguessiu un record de la vostra etapa santsenca.

Aquest any recuperem la mateixa idea de record, però amb la confecció d’un anuari.

Cada jugador podrà adquirir un exemplar on hi trobarà tots els equips de la UE de Sants, un pòster del seu equip i el seu cromo personalitzat solt. A diferència de la col·lecció de cromos, que tan bona rebuda va tenir, aquest anuari s’adquireix complet.

Les fotografies les realitzarem al camp de l’Energia el dia 12 d’octubre, abans i després de la presentació del futbol base, per aquest motiu també és necessari que tots i totes hi assitiu. Farem les fotografies per equips i per ordre. Només haureu de seguir les instruccions que us indiquin els vostres delegats.

Uns dies després de la presentació us farem arribar mostres de l’anuari perquè us feu una idea tangible de com serà i així poder demanar-lo.

El preu de l’anuari és de 20 euros i es podrà reservar a través dels vostres delegats previ pagament. Un cop fet l’encàrrec en pocs dies estaran disponibles.

Aquí us deixem un parell de fotos perquè us feu una idea inicial de com serà.

Check Also

Més fitxatges a Betevé

Avui us presentem dues incorporacions més, l’Abde Afazaz i el Mario canti. Aquí teniu l’enllaç …