IMPORTANT
Home / Destacat / Árbitro guapo
????????????

Árbitro guapo

Seguint amb la campanya contra la violencia en el futbol, avui us deixem aquí un enllaç del programa El Día Después de Movistar+.

Es tracta d’un reportatge a l’àrbitre Carlos del Cerro Grande, que la jornada anterior va arbitrar el partit de Primera Divisió Sporting-Athletic Club, on es pot observar la difícil tasca a la que se sotmeten cada setmana els col·legiats i que no sempre està prou ben valorada.

Per acabar amb la violència en l’esport s’ha de començar per acabar amb els insults als àrbitres, perquè després de tot també tenen dret a equivocar-se. Canviem la increpació per un “árbitro guapo!” i facilitem la feina de tots.

(Aquest enllaç és a través del web del sindicat d’àrbitres)

https://sindicatodearbitros.wordpress.com/2016/03/08/en-la-piel-del-arbitro/

També afegim una entrevista que Marc Salgas, de L’Esportiu, va fer al Delegat del Comitè d’Àrbitres de Girona, on parla de la feina que fan els col·legiats, com s’està portant a terme la campanya antiviolència de la FCF i les dures proves a les que se sotmenen els àrbitres.

http://www.lesportiudecatalunya.cat/nel9/article/8-esports/52-futbol-catala/948269-.html?cca=1

Per altra banda us deixem un altre enllaç relacionat amb els àrbitres, en aquest cas una carta d’una mare d’un jugador felicitant la tasca del col·legiat que va xiular un partit d’infantils. Esperem que en algun moment totes les reaccions puguin ser així.

(Aquest enllaç també és a través del web del sindicat d’àrbitres)

https://sindicatodearbitros.wordpress.com/2015/03/22/la-cara-mas-bonita-del-arbitraje/

Check Also

Free Adult Webcams, Live Intercourse, Free Intercourse Chat, Exhibitionist & Pornstar Free Cams

Say goodbye to boring grownup videos and crappy websites that don’t live up to expectations. …