IMPORTANT
Home / Noticies / Cròniques / Avui comença la veritat Infantil A

Avui comença la veritat Infantil A

Infantil “A” 0 –  1  Tecnofutbol “A”

Avui ens hem aixecat amb sensacions diferents, avui el cor bategava d’una forma diferent, avui començava la nostra Lliga.

D’inici ens trobem amb un rival del que es parlen meravelles i del que es destaca el seu físic. Un equip que ha aconseguit resultats espectaculars a la preparació de la temporada, però…SOM LA U.E.SANTS i pensem que els partits s’han de lluitar. ¿Algú dubta que ho hem fet?

Així doncs, comença un partit intens, amb dos estils de joc ben diferents però que van darrere del mateix objectiu, tot i aprofitant cadascú les seves fortaleses: EL GOL.

A la primera part les oportunitats es repeteixen als dos costats. Els Santsencs amb una pilota al pal i veient com els hi treuen una pilota a la ratlla on el porter ja no pot fer res. Els visitants ens fan pasar angúnies quan aprofiten el seu físic amb la pilota aturada o en una contra que el nostre porter resol amb solvència.

A la segona meitat continua d’incertesa. Els verd i blancs s’estavellen contra un magnífic porter que aconsegueix tocar la pilota per picar al travesser. Els de la Fundació Marcet veuen com la pilota es passeja per la nostra línea de gol.

Però,… malauradament el refús d’una falta lateral cau als peus del davanter visitant que aconsegueix el gol que els hi ha donat la victòria.

Amb aquest gerro d’aigua freda, els NOSTRES, han aixecat el cap i han buscat l’empat fins al final. Atacant i arriscant, amb sacrifici i ajudes constants per arribar a tot arreu. Però… no han aconseguit un premi que mereixien, més encara quan han vist com ha estat anul·lat un gol per fora de joc molt dubtós  sota el nostre parer.

Ara ja pensem amb el proper partit enfront del Espanyol.

FORÇA SANTS

Check Also

La crònica de l’Albert Postils

El Castelldefels i els errors propis interrompen la marxa triomfal del Sants (2-0) L’equip blanc-i-verd …