IMPORTANT
Home / Noticies / Cròniques / Betània Patmos – Juvenil Futsal 0 – 4

Betània Patmos – Juvenil Futsal 0 – 4

Primera victòria amb dos parts molt diferents

 

El partit va començar amb mitja hora de retard i es va disputar en un camp de gespa artificial o més ben dit, de moqueta. El fet de portar un calçat poc adient va propiciar que els nostres jugador rellisquessin molt sovint. Tot i això…

Gran primera part. El partit va començar molt bé pel Sants, amb sortida de pilota des de la porteria amb joc de peus de Raúl i combinacions ràpides amb els companys. D’aquesta manera es va poder superar la pressió de l’equip rival i aconseguir crear perill a la porteria contrària.

En el minut 5, després d’una combinació de tot l’equip, la pilota va arribar al Sergi, que va xutar a porteria, un jugador del Betània la va tocar i l’Arnau va aprofitar per marcar des de dins de l’àrea.

En el minut 10, contratac ràpid i pilota en profunditat pel Martí que amb un xut ras i col·locat marcava el 0-2.

En el minut 14, jugada d’estratègia. Córner que llençava el Miquel des de l’esquerra, bon blocatge del Bielv que deixava sol a l’Arnau perquè fes un control i marqués el 0-3 de xut creuat.

Amb aquest resultat, i amb molt bones sensacions, es va arribar a la mitja part.

Descontrol. La segona part va ser un monòleg, pressió alta del Betània i pèrdues de pilota del Sants. L’equip local va pressionar amb més intensitat i va provocar moltes més imprecisions en els nostres jugadors. La millor col·locació dels jugadors locals i els errors dels nostres, va significar jugar pràcticament tota la segona part en el nostre propi camp.

Les ocasions del Betània es van multiplicar però, gràcies a les aturades de Ramit i també al poc encert local, la victòria es va mantenir.

El gol de la tranquil·litat va arribar en els últims minuts, i sorprenentment va ser en Ramit, amb un xut de porteria a porteria, qui va sorprendre al porter del Betània i el va superar per dalt, marcant el definitiu 0-4 i arrodonint una gran actuació personal.

Bé, “llums i ombres”, coses molt bones i altres dolentes… però sempre és millor seguir millorant i creixent quan guanyes. A seguir treballant i tota la confiança del món en aquest equip que ens donarà moltes alegries.

També volia felicitar als jugadors del Betània Patmos pel seu bon comportament i esportivitat.

Jordi Wyneken

betania-juv-futsal-2

betania-juv-futsal-3

 

Check Also

La crònica de l’Albert Postils

El Castelldefels i els errors propis interrompen la marxa triomfal del Sants (2-0) L’equip blanc-i-verd …