IMPORTANT
Home / Noticies / Cròniques / Bon resultat, en un fluix partit

Bon resultat, en un fluix partit

Fortpienc FCAt.  “A”  2 – Juvenil “B” 9

 

Bon resultat, en un fluix partit

 

Després de la inesperada derrota de la setmana passada, l’equip volia demostrar que es podia continuar lluitant pel campionat.

 

Malgrat les bones intencions ha costat molt entrar en el partit; el mig del camp no controlava el joc, les pèrdues de pilota eren constants i ,els davanters teniem poca claredat al arribar a l’àrea rival. A més, el Fortpienc ha penjat el llançament d’una falta a l’àrea, i han aconseguit un bon remat de cap que els ha permès avançar-se en el marcador.

 

Ens ha costat recuperar-nos, però els canvis al mig del camp i la davantera han fet que hi hagués més pressió i més intensitat, i ha arribat el primer gol al minut 33 (Adrià Papavassilius); dos gols més d’en Jose Flores ens han permès arribar a l descans guanyant ja 1-3.

 

La segona part ha estat un monòleg per part nostre, malgrat ha començat amb gol del Fortpienc, en una jugada estranya, ja que els nostres jugadors s’han quedat aturats esperant que l’àrbitre assenyales un clar fora de joc. L’equip no ha volgut sorpreses i han començat a caure els gols:3 més d’en Papavassilius (un d’ells en un excel.lent llançament de falta), 1 de Seuba, 1 de Mati i el darrer d’en Lluís. Si haguessim estat un pèl més accertats , el resultat hagués estat d’escàndol. Ells no han portat cap tipus de perill. Massa diferència entre els equips.

Seqüència gol de falta d’Adrià Papavassilius  ahir davant el Fortpienc


Jordi P.

Check Also

La crònica de l’Albert Postils

El Castelldefels i els errors propis interrompen la marxa triomfal del Sants (2-0) L’equip blanc-i-verd …