IMPORTANT
Home / Noticies / Cròniques / Campions!!!!!

Campions!!!!!

 

Els veterans del Sants aconsegueixen la primera lliga de la seva història.

 

Tot va començar amb molta il·lusió, ara fa 4 anys, d’uns malats de futbol que es resistien a deixar de practicar allò que portàvem fent tota la vida i ens ha donat tantes alegries, amics i bons moments. I algun de no tan bo, però la balança és sempre positiva. 

Ja hem de ser malalts per jugar a una lliga que, tant a casa con a fora, juguen a les 8 del matí, això vol dir que a les 7’20 ja estem als camps de futbol d’un diumenge.

Però la matinada val la pena, és per trobar-se un grup d’amics i per fer allò q més ens agrada: jugar a FÚTBOL.

I entrenar a les 9 de la nit faci fred o calor 🌞 i fins i tot amb pluja 🌧 és el que ens fa que aquesta lliga tingui un sabor especial. D’un grup de bojos que es resisteixen a deixar aquest esport que ens té el cor robat i fa que més que un equip siguem un grup d’amics.

Alguns dels que van començar amb nosaltres per una cosa o altre han deixat l’equip i altres han vingut a la nostra gran família. No anomenaré a cap jugador per no deixar-me a ningú. 

Tots han sigut importants en el seu moment, amb aportacions per a fer gran l’equip i fer-nos créixer. I tot això ens porta a aquest moment d’aconseguir guanyar una lliga 3 partits abans d’acabar, amb solvència però molt lluitada, amb gran joc i moments de gran futbol. És un plaer sortir dels camps de futbol i que​ et diguin sou un EQUIPÀS jugueu molt bé a fútbol…. 

L’única pena és que al jugar tant d’hora i amb una pauta canviada al nostre estimat 1r Equip és difícil de poguer ensenyar el nostre futbol de toc, de control i passades, de sacrifici pel company i d’ajuda.

Futbol a baixes revolucions però de molts quilats. 

Aquesta lliga i a la nostra edat té un sabor especial. Ja tenim una edat i per desgràcia encara que el cap vulgui, a vegades, el cos diu prou i per això ens ho hem d’agafar amb més il·lusió que un Benjamí, amb tota una vida d’èxits per davant . Sabem el que costa guanyar una lliga ja que després d’una vida jugant a futbol molts de nosaltres les podem comptar amb el dits d’una mà. 

Només queda fer una reflexió….

L’any vinent a 1div serà un any més competitiu i no serà fàcil, però la veritat és que tenim el MILLOR EQUIP DE LA HISTÒRIA, futbolísticament parlant, i encara millor com a grup humà, format per pares de jugadors del futbol base, ex-entrenadors del club, entrenadors en actiu i diferents jugadors vinguts per fer gran la família del SANTS. 

Estem orgullosos de portar aquesta samarreta, el colors BLANC I VERD i de fer més gran aquest club amb una lliga més i una millor categoria.

 

Els veterans us convidem, si voleu veure bon futbol, a matinar una miqueta els diumenges i venir a disfrutar de FUTBOL amb majúscules!! 

 

FORÇA SANTS!!!! 

FORÇA VETERANS!!!!

Check Also

La crònica de l’Albert Postils

El Castelldefels i els errors propis interrompen la marxa triomfal del Sants (2-0) L’equip blanc-i-verd …