IMPORTANT
Home / Noticies / Cròniques / Campions!!!!!

Campions!!!!!

 

Els veterans del Sants aconsegueixen la primera lliga de la seva història.

 

Tot va començar amb molta il·lusió, ara fa 4 anys, d’uns malats de futbol que es resistien a deixar de practicar allò que portàvem fent tota la vida i ens ha donat tantes alegries, amics i bons moments. I algun de no tan bo, però la balança és sempre positiva. 

Ja hem de ser malalts per jugar a una lliga que, tant a casa con a fora, juguen a les 8 del matí, això vol dir que a les 7’20 ja estem als camps de futbol d’un diumenge.

Però la matinada val la pena, és per trobar-se un grup d’amics i per fer allò q més ens agrada: jugar a FÚTBOL.

I entrenar a les 9 de la nit faci fred o calor 🌞 i fins i tot amb pluja 🌧 és el que ens fa que aquesta lliga tingui un sabor especial. D’un grup de bojos que es resisteixen a deixar aquest esport que ens té el cor robat i fa que més que un equip siguem un grup d’amics.

Alguns dels que van començar amb nosaltres per una cosa o altre han deixat l’equip i altres han vingut a la nostra gran família. No anomenaré a cap jugador per no deixar-me a ningú. 

Tots han sigut importants en el seu moment, amb aportacions per a fer gran l’equip i fer-nos créixer. I tot això ens porta a aquest moment d’aconseguir guanyar una lliga 3 partits abans d’acabar, amb solvència però molt lluitada, amb gran joc i moments de gran futbol. És un plaer sortir dels camps de futbol i que​ et diguin sou un EQUIPÀS jugueu molt bé a fútbol…. 

L’única pena és que al jugar tant d’hora i amb una pauta canviada al nostre estimat 1r Equip és difícil de poguer ensenyar el nostre futbol de toc, de control i passades, de sacrifici pel company i d’ajuda.

Futbol a baixes revolucions però de molts quilats. 

Aquesta lliga i a la nostra edat té un sabor especial. Ja tenim una edat i per desgràcia encara que el cap vulgui, a vegades, el cos diu prou i per això ens ho hem d’agafar amb més il·lusió que un Benjamí, amb tota una vida d’èxits per davant . Sabem el que costa guanyar una lliga ja que després d’una vida jugant a futbol molts de nosaltres les podem comptar amb el dits d’una mà. 

Només queda fer una reflexió….

L’any vinent a 1div serà un any més competitiu i no serà fàcil, però la veritat és que tenim el MILLOR EQUIP DE LA HISTÒRIA, futbolísticament parlant, i encara millor com a grup humà, format per pares de jugadors del futbol base, ex-entrenadors del club, entrenadors en actiu i diferents jugadors vinguts per fer gran la família del SANTS. 

Estem orgullosos de portar aquesta samarreta, el colors BLANC I VERD i de fer més gran aquest club amb una lliga més i una millor categoria.

 

Els veterans us convidem, si voleu veure bon futbol, a matinar una miqueta els diumenges i venir a disfrutar de FUTBOL amb majúscules!! 

 

FORÇA SANTS!!!! 

FORÇA VETERANS!!!!

Check Also

La UE de Sants amb la Marató de TV3 2017

El proper diumenge dia 17 de desembre TV3 celebrarà la 26a Marató, dedicada en aquesta …