IMPORTANT
Home / Noticies / Àrea social / Campus i noves equipacions

Campus i noves equipacions

Dimarts vam presentar a la Lleialtat Santsenca el Campus d’estiu i les noves equipacions per a les properes temporades.

La Presidenta, Montserrat Dot, va obrir l’acte donant la benvinguda als presents i a continuació el nostre coordinador, Pep Marguí, va estar explicant el funcionament del campus, amb horaris, activitats, roba que s’ha d’utilitzar, etc. Va aprofitar l’ocasió per presentar al coordinador que hi haurà aquest any, l’Àngel Gálvez.

També vam donar el menú dels dinars de tot el Campus, que també podeu trobar més avall. Com ja va indicar l’Àngel si algú té algun problema d’al·lèrgies, intoleràncies, etc. que li ho comuniqui.

Seguidament es va procedir a la presentació de les noves equipacions, tant pel que fa a les samarretes de jugar com a l’equipació d’entrenament i de passeig. La Presidenta va presentar a Xavi Vicente, responsable de Kelme a Catalunya, i a Josep Maria Planas, responsable comercial de Wala, que van estar explicant la il·lusió que els hi fa poder vestir un club històric com la UE de Sants, entre d’altres coses.

El disseny de la primera i segona equipació és mèrit del nostre jugador del Primer Equip Jordi Borrull. La marca de la roba esportiva serà Kelme i el nostre distrubuïdor serà Wala. A part de ser un disseny molt modern també facilitarem el tema d’adquisició dels paks de roba en el moment de les inscripcions, ja que podreu anar directament a la botiga de Wala (Pg. Zona Franca, 191) i provar-vos la roba amb tota tranquilitat.

Esperem que el nou disseny us agradi tant com a nosaltres!

En nom de la Presidenta també donem les gràcies als Resakas pel detall de la bufanda.

Aquí us deixem unes quantes fotografies i el reportatge que va fer Betevé.

https://btv.playty.com/player#/video?autoplay=1&id=120618samarretasants

Check Also

Quina millor manera d’acabar aquest “pont” que sumar els tres punts al municipal de la Pobla de Mafumet