IMPORTANT
Home / Noticies / Àrea social / Celebració a la Seu del Districte

Celebració a la Seu del Districte

Ahir dilluns dia 11 el Primer Equip de l’entitat va ser rebut a la Seu del Districte de Sants Montjuïc per la regidora, Laura Pérez.

Un any després el club va poder fer la celebració institucional del Campionat de la temporada 16/17, oferint el trofeu a la nostra regidora.

L’acte va estar presentat per en Martí Odriozola i conduït pel Districte Esportiu, de Sants 3 Ràdio. Hi va haver parlaments del capità, Adrià Navarro, Picolo; de l’entrenador, Tito Lossio; de la Presidenta, Montserrat Dot i, finalment, de la Regidora, Sra. Laura Pérez.

El club va entregar copes de Campions als jugadors que van formar part de l’equip la temporada passada, però que actualment militaven en altres equips, i a l’anterior president, Vicenç Pérez de Tudela. Per altra banda vam fer entrega a la Regidora d’una samarreta de la nova equipació amb el seu nom i d’un anuari de l’entitat.

Pel seu costat el Districte ens va obsequiar amb una pancarta amb el lema “#OperacióAscens completada, el SANTS torna a TERCERA”, que va presidir l’acte en tot moment i que tindrà un lloc privilegiat al camp de l’Energia.

Moltes gràcies al Districte i a la Regidora per la rabuda i la celebració i moltes gràcies a tots als que vau assistir-hi i ens vau acompanyar en aquesta petita festa.

aquí us deixem el link amb el reportatge que va fer betevé:

https://btv.playty.com/player#/video?autoplay=1&id=110618santsdistricte

Aquí el link amb el reportatge i les foografies de El 3.cat:

http://el3.cat/rebuda-institucional-i-festiva-al-districte-per-celebrar-el-retorn-del-sants-a-tercera-divisio/

Fotogràfies: Tània Soler, Emili Sánchez i Sants 3 ràdio.

 

 

 

 

 

 

 

 

Check Also

Quina millor manera d’acabar aquest “pont” que sumar els tres punts al municipal de la Pobla de Mafumet