IMPORTANT
Home / Destacat / CINC LÍDERS!

CINC LÍDERS!

CINC LÍDERS!

 

Després dels primers mesos de competició són cinc els equips de la nostra entitat que ocupen el liderat. Entre els més petits, destaca el paper del Benjamí B. L’equip que entrena el Juan Carlos García és primer a la taula amb 21 punts. De fet, en els set partits que han disputat han aconseguit set victòries! Competeixen al grup 5 de tercera divisió i en aquests set partits han fet 37 gols (5,28 de mitjana per partit) i n’han rebut només 8 (poc més d’un per partit). “Poc a poc ens acostem a fer el joc que vull que facin. Hem jugat amb dos rivals de la part alta i va anar bastant bé, sobretot a l’hora de pressionar i de jugar d’una manera o una altra depenent del rival… Anem millorant poc a poc però queda molta lliga encara”, explica el Juan Carlos.

Si pugem un esglaó ens trobem amb l’Aleví A. Els nanos que entrenen el Fran Avilés i l’Adrián Navarro també han començat amb força el curs perquè tenen 19 punts i només han cedit un empat, la darrera jornada davant el Llefià. Comparteixen liderat amb l’Europa B i després d’empatar 2-2 amb el Llefià un dels dos tècnics, el Fran, assegurava que els hi aniria bé haver empatat: “Crec que sentien una mica de pressió els nens i haver empatat farà que estiguin més tranquils, gairebé prefereixo que hagi passat això”.

Un dels altres equips que lidera el seu grup és l’Infantil A. Els de Carlos Minieri estan gairebé intractables perquè a més del ple de victòries (7 de 7) només han encaixat 4 gols i n’han transformat 45 (6,42 per partit!). Tot i això, el grup 2 de primera divisió està interessantíssim perquè els nostres estan empatats a punts amb un CP Sarrià que tampoc coneix la derrota. El 10 de gener es trobaran tots dos equips al camp dels sarrianencs i serà una bona oportunitat per saber quin dels dos equips es troba més a prop de quedar-se amb la primera posició de la taula.

I encara hi ha més, el Juvenil B també és al capdavant del seu grup després d’aconseguir 6 victòries i cedir només un empat. Els de l’Ángel Gálvez tenen ja un bon coixí sobre el seu perseguidor, el Lloreda, que és sis punts per sota.

I un equip que des de l’inici està cridat a aconseguir ascens i títol és el Sants B. L’Enric Jané va ser el primer en afirmar que el seu equip ha d’estar a tercera catalana la propera temporada. En el primer partit de lliga van empatar però després no han parat d’arribar victòries, fins a set, que els han col·locat primers amb 22 punts, un més que el segon i amb 41 gols a favor i només cinc en contra.

5líderssants

 

FELICTATS A TOTS I A SEGUIR!

Check Also

The main advantages of Board Website Technology

Board web destination technology provides tools for equally administrators and directors over the entire interacting …