IMPORTANT
Home / Noticies / General / CLASSIFICACIÓ FINAL DE LES COMPETICIONS

CLASSIFICACIÓ FINAL DE LES COMPETICIONS

Després que tant la Federació Espanyola de Futbool (RFEF) com la Federació Catalana (FCF) decidissin donar per acabades les lligues de futbol no professional, amateur i futbol base, s’han publicat les resolucions respecte als termes classificatoris.

Per un costat la RFEF ha determinat que les lligues de 2a B i 3a divisió quedin finalizades sense descensos i que els 4 primers classificats, en el moment d’aturar la lligues, disputin un play off exprés per ascendir a 2a divisió i 2a B, respectivament.

D’aquesta manera el nostre Primer Equip es quedarà una temporada més a la Tercera Divisió Nacional.

Per altra banda la FCF ha decidit, en realció al futbol base, que tampoc es produeixin descensos. Però respecte als ascensos només es produiran aquells que siguin necessaris per a completar els grups de les categories superiors. Per tant, només hi haurà ascensos ocasionals i els beneficiats sempre serien els millor classificats.

Aquesta normativa exclou a la categoria Juvenil, doncs les categories de Divisió d’Honor i Lliga Nacional són potestat de la RFEF i aquesta ha decidit mantenir els ascensos previstos. En aquest sentit podem estar contents d’anunciar que el nostre Juvenil A, si no hi ha canvis d’última hora, la propera temporada competirà a la Lliga Nacional Juvenil. Doncs en el moment de finalitzar la competició es trobava líder del grup 4 de Preferent. Felicitats!

Per tant, tots els altres equips que coponen el nostre futbol base, la propera temporada, disputaran les respectives lligues a les mateixes categories en les que han competit durant la temporada actual.

Check Also

Inici entrenaments

Estem contents d’informar que el proper dilluns dia 24 d’agost, a partir de les 20:30h, …