IMPORTANT
Home / Atletisme / Cloenda de la Challenge 2017-18 i cursa Suma’t

Cloenda de la Challenge 2017-18 i cursa Suma’t

Cloenda de la Challenge i cursa Suma’t

El diumenge, 27 de maig, l’última cursa de la Challenge d’enguany va tornar a celebrar-se al Parc del Clot i va comptar, en aquesta ocasió, amb més de 500 participants de totes les edats: petits joves i adults.

La Suma’t és sinònim de final de temporada… però també d’alegria amb la família, esport i esperit lúdic i disfresses!

Aquesta jornada, organitzada pel Consell de l’Esport Escolar de Barcelona, va prolongar-se durant tot el matí i va consistir en un seguit d’activitats d’allò més divertides.

Es van desenvolupar 3 curses orientades a diferents categories i un 3 en ratlla a la zona lúdica que permetia als participants recollir un lot de productes dels patrocinadors de la Challenge sota la carpa de l’organització de la Suma’t.

Amb una butlleta a la mà, petits i joves omplien l’heterogeni itinerari d’activitats que realitzaven durant el matí. Entre els productes del lot, l’esportista hi trobava una peça de fruita de la Boqueria, melmelada de La Fageda i un iogurt begut de Danone.

Un cop finalitzada la cursa, es va entregar una pera de Rincón de Soto i una ampolla d’aigua als corredors i corredores.

També es va celebrar l’entrega de premis de la Challenge i es va donar una samarreta oficial als atletes que no s’han perdut cap cursa durant aquesta temporada esportiva!

Informació: www.elconsell.cat

Fotografies: David Grau

Check Also

Resultats del Cros de Sant Martí

RESULTATS XVI CROS SANT MARTÍ Diumenge 17 es va inaugurar la Challenge escolar 2019-2020 amb …