IMPORTANT
Home / Noticies / Cròniques / Cop d’efecte

Cop d’efecte

Trajana Penya Barc. Sant Just “A” 0  UE Sants 4

 

15/03/2014 – 11:15                     INST. MPALS. SANT ADRIA BESOS

                          

Cop d’efecte

 

Gerro d’aigua freda als nostres perseguidors que es pensaven que punxaríem al camp del tercer classificat.

El partit ha començat com és habitual en aquests casos. L’equip de casa pressionant-nos al nostre camp. Degut això i a la pèrdua ràpid de la pilota els primers xuts a porteria han sigut de l’equip local. Hem necessitat set minuts per fer la primera combinació amb cara i ulls. Una pilota que ha tret en defensa l’Oriol cap al Roger, aquest de primeres cap al Pol, que fa una passada al Liron que ha controlat i el seu xut ha sigut refusat per un defensa. A partir d’aquí hem tingut deu minuts de control de la pilota i on hem creat més perill. Fruit d’això al minut dotze una pilota que treu en Bara des de la defensa cap al Sito, aquest cap al Liron, que fa una passada a l’espai al Pol, controla la pilota i quan està dins de l’àrea, el defensa li fa la traveta i el fa caure. Penal claríssim que xiula l’àrbitre. El xuta en Sito a la dreta del porter fent pujar el zero a un al marcador. A partir d’aquest moment, hem desaparegut del camp. La línia de mitjos no controlava cap pilota i només ens dedicàvem a rebutjar pilotes. D’aquesta manera l’equip contrari ha gaudit de les millors ocasions però unes vegades l’Oscar i d’altres la defensa han pogut parar l’escomesa.

La segona part ha començat amb una mica més de possessió per la nostre part i gràcies a això hem gaudit al minut vuit de la primera ocasió per augmentar l’avantatge. Una combinació entre el Martí, el Roger i el Moya ha acabat amb un xut d’aquest últim que el porter ha refusat a córner. Al minut vint una gran passada d’en David Viella cap a l’Oriol Durán que ha centrat i l’Enric Moya de fort xut a fet pujar el dos a zero al marcador. A partir d’aquí hi ha hagut un altre partit. L’equip contrari ha deixat de ser-ho, han baixat el braços i cadascú feia la guerra pel seu compte. Gràcies a això hem anat ampliant les distàncies. Al minut vint-i-set una gran jugada de l’Olivan per la banda esquerra que fa una combinació amb en Roger que li torna la pilota llarga endinsant-se fins a la línia de fons i en lloc de centrar fa un xut que sorprèn al porter. Zero tres al marcador. Fins al final del partit cada arribada nostra a la seva porteria era una claríssima ocasió per marcar gol, però unes vegades gràcies a l’encert del seu porter i unes altres per la manca d’encert no hem fet més gols fins al minut trenta-set quan una passada del Moya cap a l’Oriol Duran que fa la centrada perquè en Dani Liron a plaer faci pujar el definitiu zero a quatre al marcador.

Resultat bo, joc discret. En aquests partits més complicats no es juga amb tanta alegria com se sap i fa la sensació que segons quins jugadors, els hi pesa la responsabilitat i s’amaguen per por a perdre la pilota. Mica en mica s’ha d’anar superant.

En queden deu finals per aconseguir una fita molt important. Cal no baixar els braços i seguir lluitant i treballant.

http://www.fcf.cat/pnfg/NFG_CmpPartido?cod_primaria=1000120&CodActa=699593

 

Xavier Espasa

Delegat Cadet B UE Sants

Check Also

La crònica de l’Albert Postils

El Castelldefels i els errors propis interrompen la marxa triomfal del Sants (2-0) L’equip blanc-i-verd …