IMPORTANT
Home / Atletisme / La UE Sants al Cros Popular de Sants i a la cursa de l’Amistat

La UE Sants al Cros Popular de Sants i a la cursa de l’Amistat

Les inscripcions pel Cros de Sants feia dies que estaven plenes tot i que finalment només 1.500 persones van arribar a la meta. En la categoria femenina van guanyar Encarna Viñas, Suana López i Carme Auñón, en aquest ordre; i en la masculina el podi va ser per Oscar Rodríguez, Andrés Acuña i Enrique Luque.

Paral·lelament, al Cros Popular de Sants també organitzen una cursa de 500 metres per infants de fins a 7 anys on hi va haver 130 participants. “Vam batre el rècord de tota la història, semblava una guarderia”, comenta Carles Manzano dels Camins Esportius de Sants, l’entitat organitzadora. També hi ha la de 3 Km, per nens i nenes de 7 a 14; la Cursa adaptada, de 600 m i enguany, com a novetat, també n’hi va haver una de 1.500 m per a persones amb alguna discapacitat intel·lectual per qui 600 metres els semblava poc. “Va ser molt bonica”, comenta Manzano.

En acabar a la rambla Brasil s’oferia coca i xocolata per tots els corredors, un fet que els diferencia de la resta de curses populars que s’organitzen a la ciutat.

 

Check Also

XVII Cros de Les Corts

Diumenge, 26 de gener, el Parc de la Maternitat acollirà la cursa més antiga de …