IMPORTANT
Home / Noticies / Entrevistes / De tertúlia amb el Femení!

De tertúlia amb el Femení!

De tertúlia amb el Femení!

 

Les jugadores de l’equip femení cadet-infantil fa quatre partits que no coneixen la derrota. I és que han sumat tres victòries i un empat! Una millora increïble respecte la primera volta. De fet, aquest passat cap de setmana van guanyar al Cerdanyola per 1-5, un equip que a la jornada 10 s’havia quedat amb els tres punts al imposar-se 0-2. Des de fa un mes tenen, a més, un nou tècnic, el Carlos Minieri també entrenador de l’Infantil B. Asseguren que ara estan més motivades i mirant la classificació es veu que es troben en el millor moment de la temporada, mai havien aconseguit una ratxa tan bona com aquesta.

Els hi falta un partit per acabar la seva lliga que jugaran aquest dissabte a les 8:30 a l’Energia davant el Cirera.

Després, però, en començaran una de complementària. Es crearan uns nous grups i quedaran enquadrades amb altres conjunts que hagin quedat en una posició semblant a la seva.

 

Xerrem amb elles després d’un entrenament i parlem, entre altres coses, del nou entrenador, de la última victòria davant el Cerdanyola o de com es viu un partit davant l’Espanyol. A més, també fan una crida per a que més jugadores s’animin a apuntar-se al Sants. Sobretot necessiten una segona portera!

 

I també les posem a prova amb el nostre qüestionari!

 

 

 

 

 

 

 

Check Also

Força Sants! 13/05/2021

Ja teniu disponible una nova edició del Força Sants! Com sempre, hi trobareu tota l’actualitat …