IMPORTANT
Home / Destacat / Debutant juvenils

Debutant juvenils

Aquesta setmana hi havia convocats amb el Primer Equip quatre jugadors que formen part del planter de la UE de Sants.

D’aquests quatre, tres encara tenen edat i fitxa de juvenil, mentre que l’altre pertany a l’amateur. Aquesta dada és símbol de la confiança que tant en Tito Lossio com el club tenim en els nostres nens del futbol base. Tot i que el Primer Equip es troba en un moment molt important per la possibilitat d’aconseguir l’ascens a la Tercera Divisió, el mister no va deixar perdre l’ocasió per donar una oportunitat als que vénen empenyent per darrera.

El que porta més trajectòria és el David Cura, que actualment és juvenil de segon any i ja va debutar la temporada passada, quan només tenia 16 anys. Ja porta anotats 2 gols i esperem que segueixi creixent!

DAVID CURA

 

El següent amb minuts acumulats és el jugador del Sants B Xavi Pérez, que la jornada passada es va estrenar de cara a porteria amb un magnífic gol al camp del Manresa.

XAVI PEREZ

I l’ultim en debutar ha estat el Roger Sans que, com el Cura en el seu moment, és juvenil de primer any i només té 16 anys! Diumenge va jugar pocs minuts, però segur que no serà l’última vegada que comparteix el vestuari amb els jugadors del Primer Equip. Moltes Felicitats!!

ROGER SANS

En darrer lloc tenim l’Aleix Ferré, que encara no ha debutat, però diumenge ja el vam poder veure assegut a la banqueta en el partit davant de l’Andorra. Molta sort i segur que d’aquí a poc temps també saltes al camp!

ALEIX FERRE

Check Also

Ways to Organize Successful Board Group meetings

Board events are a key element part of a great organization’s governance process. These kinds …