IMPORTANT
Home / Noticies / Entrevistes / Del Capita del 1r Equip al Futbol sala

Del Capita del 1r Equip al Futbol sala

Sergio Montero “l’objectiu és quedar entre els vuit primers i pujar a nacional, els del futbol sala treballem per això”

 

El golejador de l’equip de futbol sala, el porter, Ivan Arévalo i el responsable de la secció, Juanjo Montero són els protagonistes del segon “Força Sants” de la temporada

 

Tot just acaba de començar la temporada de l’equip de futbol sala. Tres jornades jugades en el grup A de la lliga nacional catalana, un empat i dues victòries és el balanç i col·loca el sants en la quarta posició de la classificació. “Vam començar empatant, però els darrers dies amb els entrenaments hem anant agafant el ritme i estem més entonats i més encertats de cara el gol” ha assegurat Sergio Montero al “Força Sants”.

Tant el Sergio com l’Ivan, i també l’Albert Rivas, han estat cridats per entrenar amb la selecció catalana sots 21, un fet que es viu amb especial il·lusió dins la secció. Juanjo Montero, responsable del futbol sala confessa que l’equip, però, necessita un sponsor per seguir creixent. I és que, a més , “l’objectiu és crear escola, qualsevol nen que vulgui jugar té les portes obertes. El somni seria, també, fer un únic equip al barri i competir al més alt nivell”.

 

Al “Força Sants” també hi va haver temps per parlar del primer equip que va encaixar la segona derrota de la temporada davant el Ripollet en rebre un gol en l’últim minut. Marc Franco, un dels tres capitans del grup, ha reconegut als micròfons del programa que estan contents amb l’inici de temporada però que aquestes dues derrotes, tot i fer mal perquè es perden punts, no preocupen. “Han passat per ser ambiciosos, per anar a guanyar, per tirar cap endavant i deixar forats, és cert però que els dos gols han estat en serveis de cantonada així que hem de corregir errors en aquest sentit”, diu Franco. També va parlar el jugador del Sants de la seva funció com a capità, un dels seus objectius principals és “fer que els joves se sentin còmodes perquè així arribaran els resultats”.

 

 

Programa de FORÇA SANTS Amb Marc Garcia i Carlota Marti.

cartell Força Sants sol

 

 

 

Check Also

Força Sants! 13/05/2021

Ja teniu disponible una nova edició del Força Sants! Com sempre, hi trobareu tota l’actualitat …