IMPORTANT
Home / Noticies / Cròniques / Dur correctiu al camp del Catalònia

Dur correctiu al camp del Catalònia

Dur correctiu al camp del Catalònia

 

CATALÒNIA UB, B: Joan Allue, Arnau Ruiz, Arnau Alcantara, Miguel Trigo, Adria Rodríguez, Marc López, Jordi Canyellas, Louis Bolle, Andreu Perdigo, Erik Andrés, Alejandro Alvarez.

 

SANTS UE, D:  Adrià Seijas, Marco Sodano, Joseba Guim, Fran Milian, Alejandro Juan, Oscar Carulla, Arnau Cubells, Aleix Batlles, Pau Moreno, Pol Clares i José Manuel Aquino.

Canvis: Eric Fuentes i Gabri Albuquerque(per Marco i Fran al 41), Eloi ibáñez, Guillem Font i Pol García (per Pau, Alejandro i Aleix, al 51), Roger (per Oscar, al 57) i David Pérez (per Arnau, al 67).

Camp: Llars Mundet Camp nº 1, 12 del matí.

Àrbitre: Edgar M. Gonzales Moreno

Resultat: 9-0 (6-0 a la mitra part).

 

El matí de dissabte s´estrenava l´Infantil D com a visitant al camp del Catalònia a les Llars Mundet. Hi havia bones sensacions a l´equip després del partit inaugural el cap se setmana anterior, i a la vegada cert respecte pel rival doncs s´endevinava un equip ben armat, fort físicament, amb jugadors més fets i que venia de fer 8 gols la jornada anterior. Només sortir al camp es va fer palès la diferència física i experiència del Catalònia B. Des del primer minut el Catalònia es va fer senyor del terreny de joc cercant la pressió a la medular i volcant la pilota sobre la nostra porteria. Mentre el rival semblava endollat i dins del partit, els nostres s´han trobat sorpresos i fora del partit, sense poder tocar ni jugar la pilota amb tranquil.litat. Fruit de la pressió, va arribar el primer gol al minut 3 pel centre de la defensa i, sense respirar, un segon gol al minut 6 en una penetració i centrada al mig per afusellar la nostra porteria. La manca de control al mig del camp, va propiciar noves oportunitats dels locals que van comportar encaixar dos gols més: el 3-0 després d´una gambada per banda dreta i un penalty assenyalat als dotze minuts. Així al minut 12 de la primera part, ens trobàvem un 4-0 al marcador sense entrar encara en el partit. L´equip no es trobava còmode amb una defensa superada per la força i cavalcades dels puntes del Catalònia, un mig del camp també superat per la força i ofici del rival i un Alejandro a la punta molt voluntariós però molt sol. Un altre cavalcada per l´esquerra, va suposar el cinquè gol dels locals. Va semblar entreveure´s certa reacció dels nostres arrel d´encaixar aquest gol, amb dos acostaments d´Alejandro,

-l´unic jugador incisiu en el nostre atac-, treient-nos la pressió al llarg d´uns minuts. Abans de xiular el descans va tenir una nova oportunitat el Catalònia que no va desaprofitar, per anar als vestuaris amb un clar 6-0.

Va començar la segona part amb un cert aire dels nois d´en Guillem per treure´s de sobre el rival, treballant més la medular i pressionant més amunt, al seu camp.  Eric i Gabri van sortir per Marco i Fran, però a la sortida d´un còrner, els locals van marcar novament. Dos minuts més tard, nova carrera per banda esquerre, centrada al mig per posar el 8 a 0 al marcador.  Van sortir al camp Eloi, Guillem i Pol García. L´equip no va perdre la cara malgrat el marcador i es va poder veure alguna cavalcada de Guillem i un xut de Pol que va rebutjar el porter local. Roger i David completarien la ronda de canvis del partit. A falta de sis minuts pel final el Catalònia va marcar el 9 a 0 final en una nova pujada per banda dreta. Adri va evitar el desè sortint a peus del davanter local i una última oportunitat de Guiillem va donar pas a la xiulada final del partit.

Massa correctiu però just vencedor l´equip local. Setmana de feina pel nostres jugadors, que hauran de recuperar ànims, i enfortir els conceptes dels nostres jugadors de migcamp en la feina de suport a la defensa i frontissa per habilitar els puntes. Ens espera el Sant Andreu a casa el diumenge vinent i hem de donar la cara al nostre camp.

 

 

Check Also

La crònica de l’Albert Postils

El Castelldefels i els errors propis interrompen la marxa triomfal del Sants (2-0) L’equip blanc-i-verd …