IMPORTANT
Home / Noticies / Àrea social / El 2022 serà un any històric per a la Unió Esportiva de Sants!

El 2022 serà un any històric per a la Unió Esportiva de Sants!

Estimats santsencs i santsenques,

Com ja sabeu estem molt a prop d’arribar al Centenari del nostre estimat Sants i volem gaudir-lo al costat de la nostra gent que sempre ens recolza i que vol fer créixer el Club que s’estima.

Des de la Directiva, hem creat una Comissió per tal de preparar diverses activitats i sorpreses per tenir una celebració digna de la nostra entitat. I comencem amb un concurs perquè l’afició pugui participar en el disseny del que serà la nova imatge del Sants.

Hem organitzat un concurs obert als nostres jugadors i jugadores, socis i sòcies, i simpatitzants en general per tal de dissenyar tres elements bàsics en la imatge del Sants:

  • el logotip del Centenari,
  • la samarreta de partit per jugar durant l’any del Centenari,
  • la mascota que serà el símbol del Club.

Hi haurà 3 propostes guanyadores que rebran un reconeixement per la seva aportació al Club i que consistirà en:

  • 1r premi: 100 euros + Samarreta oficial del Centenari + Carnet de soci anual
  • 2n premi:  50 euros + Samarreta oficial del Centenari + Carnet de soci anual
  • 3r premi:   50 euros + Samarreta oficial del Centenari + Carnet de soci anual

Els premis es lliuraran durant un partit del primer equip sempre que el calendari i la normativa sobre restriccions per la Covid-19 ho permetin. També, una mostra de les propostes rebudes es podran veure exposades tot coincidint amb algun dels actes que s’aniran organitzant amb motiu del Centenari.

1. Edició dels treballs premiats

La concessió dels premis implicarà la donació dels treballs a la Unió Esportiva de Sants, així com els drets d’autor.

La Unió Esportiva de Sants es reserva el dret de publicació i d’esmentar l’autoria. També es reserva el dret d’edició i modificar el disseny o dissenys premiats amb l’objectiu d’adequar la proposta als requisits tècnics i d’identitat visual del Club.

2. Presentació dels treballs

Els treballs dels concursants hauran de ser realitzats dins de les següents normes:

a-Format:

El treball haurà de contenir una proposta de disseny per a cada un dels elements que es demanen, és a dir, un logotip, una samarreta i una mascota del Centenari (no s’admetran propostes que no contemplin els tres elements).

Cada element es presentarà en un fitxer en format pdf amb les dimensions DIN A4 (no s’admetran treballs de dimensions més grans). La il·lustració haurà de deixar lliure un marge de 3 centímetres per cada costat.

b-Cóm identificar els treballs

A l’assumpte del correu electrònic caldrà posar “Concurs imatge Centenari de la UE Sants – el nom de l’autor.

Caldrà adjuntar els tres fitxers que corresponen a cada un dels elements (no s’admetran propostes que no contemplin els tres elements).

En el cos del correu electrònic cal reflectir la següent informació: títol de la feina, nom i cognoms de l’autor, l’edat, DNI o NIE o número de passaport, direcció de correu electrònic i número de telèfon mòbil.

Si l’autor és una persona menor d’edat, també cal incloure la mateixa informació del tutor responsable.

També s’inclourà una nota escrita per l’autor on aquest expressa la voluntat de participar en el concurs, acceptar les bases de el Concurs i acatar la decisió de Jurat. Si l’autor és una persona menor d’edat, també cal que constin les dades del tutor responsable.

3. Terme i lloc de lliurament

El termini màxim per tal de lliurar els treballs serà el dia 26 d’abril de 2021, dia en que el Sants compleix 99 anys. Les propostes s’han d’enviar a la següent adreça de correu electrònic: orgullcentsenc22@gmail.com.

No s’admetrà cap proposta lliurada més tard del 26 d’abril de 2021 a les 23:59 h.

Posteriorment, per tal de preparar les exposicions, el Club es posarà en contacte amb els participants seleccionats perquè lliurin les seves propostes en format paper a les oficines del Club: es demanarà que el dibuix s’enganxi sobre una cartolina blanca també amb unes dimensions de DIN A4. Darrera de cada cartolina caldrà reflectir les següents inscripcions: títol de la feina, nom i cognoms de l’autor, l’edat, DNI o NIE o número de passaport, direcció de correu electrònica i número de telèfon mòbil. També del tutor en cas que l’autor sigui menor d’edat.

Una vegada feta l’exposició dels treballs, els participants podran passar per les oficines del Club a recollir-los. El Club destruirà tots els treballs si en un termini de 30 dies naturals l’autor o el seu tutor no han passat pel Club a recollir-los.

4. El Jurat

El Jurat encarregat de decidir quins dissenys són els guanyadors estarà format per membres de la Directiva, representants de l’afició i del Districte i per un dissenyador professional.

Les decisions del Jurat seran inapel·lables. El premi podrà ser declarat desert a criteri del Jurat si les propostes rebudes no compleixen els requisits mínims tècnics, de qualitat o d’identitat visual del Club.

Les decisions del Jurat es donaran a conèixer en el mes de Juny de 2021 i seran publicades a la pàgina web oficial del Sants: www.uesants.cat.

Podeu sol·licitar més informació a través de adreça de correu electrònic: orgullcentsenc22@gmail

I al telèfon 934 316 408, els dilluns, dimecres i divendres 10:00 a 13:00 h.

Us animem a participar !!

Check Also

Ways to Organize Successful Board Group meetings

Board events are a key element part of a great organization’s governance process. These kinds …