IMPORTANT
Home / Noticies / Entrevistes / El Cadet C al Força Sants

El Cadet C al Força Sants

 

És un dels equips del club que encara no coneix la derrota aquesta temporada. Lideren la seva categoria amb set punts d’avantatge sobre els perseguidors. I és que sumen 21 victòries i 2 empats en els 23 partits disputats fins ara. A més, la feina defensiva és impecable perquè el conjunt que entrena el Josep Forns només ha rebut 10 gols. Pel que fa a l’atac, són ja 130 els gols convertits, amb una mitjana de 5,65 gols per partit!

Els hi queden cinc partits per tancar la temporada i ja compten els dies per celebrar el títol de lliga. En aquesta edició del Força Sants els protagonistes són ells. Ens acompanyen cinc jugadors del Cadet C, el Marc Guàrdia, el Bernat Arechinolaza, l’Oriol Sánchez, el Jonathan Paredes i el Roger López Marcé, a més del tècnic. Dissabte a les 16 davant el Júpiter tenen la seva propera cita a domicili.

Durant el programa també hi ha temps per escoltar Tito Lossio i un Samuel que es va arribar a vestir de porter davant el Turo i entre el futbol base, donem veu a un Llorenç Garcia que jugat al Cadet D i que s’hauria d’emportar el premi al seguidor més fidel del Sants a facebook.

El jugador que posem a examen és el Juan Pablo Paroba, capità de l’Infantil C.

 

 

Check Also

Força Sants! 13/05/2021

Ja teniu disponible una nova edició del Força Sants! Com sempre, hi trobareu tota l’actualitat …