IMPORTANT
Home / Noticies / Cròniques / El Cadet D escalfa motors

El Cadet D escalfa motors

Dissabte 21/9, a les 14.30.  C. Mpal. La Bàscula

 

CADET D 1- MANRESA 3

 

Davant un rival que la temporada passada va descendir de Primera, i preparat aquest any per lluitar pel retorn a aquesta categoria, el nostre equip va donar la cara, malgrat allò que podria indicar el resultat.  El Manresa, barreja de nois de segon i primer any, amb un gran potencial físic, va aprofitar l’alçada per fer dos gols a la sortida de dos còrners.  El primer temps, sota un cel de justícia, que va acabar amb 0-3, va ser dominat per l’equip contrari, mentre que els nostres nens, a la segona part van plantar cara, fins al punt que després d’un gol de preciosa factura de l’Eric Sánchez i un parell d’ocasions més, a la darreria del partit no van deixar sortir al Manresa del seu camp.  Partit de pretemporada que va servir perquè el míster, Sr. Villalba, comenci a provar i a ajustar cada peça, a més de conèixer els nous fitxatges.  Cal destacar que ens faltava l’eix de la defensa titular de la temporada passada.

 

Diumenge 22/9, a les 11.30.  C. Mpal Calafell

 

CALAFELL 4 –  CADET D 1  // CADET D 0 – LA FLORESTA 1 (suspès al minut 25)

 

Per si no haguessin tingut prou amb la despesa de dissabte, diumenge es plantejava una mena de triangular a Calafell, amb dos partits de 40 minuts.

En el primer partit, contra l’equip local, Calafell (que volen lluitar també per ascendir a Primera, al grup de Tarragona) i malgrat les ganes dels nois, vàrem perdre per 4-1.  Dos dels gols (imparables) es van produir a la contra, amb uns davanters molt ràpids, i, un altre per un desajust defensiu propi.  Va tornar a repetir l’Eric com a golejador (i en va disposar d’alguna més)  En el segon partit, contra La Floresta, quan el resultat era molt ajustat (1-0 en contra) i els nostres dominaven, a causa de la durícia amb que alguns jugadors de l’equip contrari es mostraven, i per una decisió a totes llums injusta del col·legiat, el nostre equip va abandonar el partit quan encara restaven uns 15 minuts.

 

Independetment d’aquest regust agre, podem fer un balanç positiu del cap de setmana, que ha de servir, com tots els amistosos de pretemporada per anar definint l’equip, l’estil, els aspectes tàctics i acabar de posar-nos en forma.  L’inici de temporada és imminent i, de ben segur, els nois, amb la inestimable tasca del míster, intentaran, de ben segur, fer el millor paper d’acord amb la dignitat i la història del club que representen.

 

Força Sants!Praktica Digital Camera Praktica Digital Camera

 

_____________________________________

 

José Luis Moreno Bella.  Delegat CADET D

Check Also

La crònica de l’Albert Postils

El Castelldefels i els errors propis interrompen la marxa triomfal del Sants (2-0) L’equip blanc-i-verd …