IMPORTANT
Home / Noticies / Cròniques / El futbol és així

El futbol és així

Cadet B 1  – La Salut Pere Gol AE. “A” 0 

15/02/2014 – 14:15                                     La Bàscula                          

El futbol és així

Després de disposar durant el partit de fins a catorze oportunitats per marcar un gol, aquest ha arribat de la manera més cruel per l’equip rival, marcant-se’l ells mateixos quan el partit estava a punt d’acabar.

La primera part ha començat amb una oportunitat de l’equip visitant mitjançant una falta que ha estat rematada dins de l’àrea i l’Oscar ha enviat a córner. A partir d’aquí un reguitzell d’oportunitats per la nostra banda. Al minut set en Rubén es planta sol davant del porter que envia a córner. Al dotze una altra vegada en Rubén i el seu xut surt a fora. Al setze un xut d’en Moya  i al disset d’en Liron amb el mateix resultat, el desvia el porter a córner. Al vint-i-u una altra vegada en Moya i el seu xut surt fora fregant el pal. Al vint-i-tres el xut és d’en Roger i la desvia un defensa a córner. Al trenta-tres l’oportunitat més clara. Una falta que pica en Dani, l’Olivan es queda sol davant del porter i el seu xut toca el pal, el refús l’agafa en Liron que marca gol, però és anul·lat per l’àrbitre per suposat fora de joc. Abans d’acabar la primera part encara n’hem tingut una altra. Un xut d’en Moya que surt fora per sobre del travesser.

La segona part ha començat igual que ha acabat la primera. Al primer minut una passada d’en Rubén cap en Moya que li fa una vaselina al porter i la pilota surt fora fregant el pal. Al sis un xut d’en Liron a córner. Al vuit una combinació entre en Martí en Roger i en Moya, acaba amb el xut d’aquest últim, que desvia el porter a córner. El treu en Roger i en Trujillo remata de cap per sobre del travesser. Al deu un xut d’en Liron surt a fora. Al setze una internada del Rubén que un cop driblat el porter, un defensa treu la pilota de sota els pals. Al trenta-dos un córner que treu en Sito, el remata Tito a fora. I al trenta-vuit arriba la jugada abans comentada. Una pilota llarga des de la defensa que treu en Dani, arriba fins a l’àrea contraria i la falta d’entesa entre el defensa i el porter fa que aquest surti a buscar la pilota quan el primer ja li havia passada de cap, entrant dins la porteria. Ha sigut una explosió d’alegria ja que després de totes les oportunitats desaprofitades per fi es feia justícia. Un a zero i tres punts més al sarró.

Partit molt complicat per culpa de no aprofitar les ocasions. Hem donat vida al contrari que s’ha anat creixent a mida que passava el partit. Quan el marcador no està a favor nostre, hem de ser menys egoistes i en lloc de voler fer el gol, fer l’assistència al company millor situat.

Ara ens venen tres partits complicats i si som capaços de treure´ls endavant, haurem fet una pas de gegant per mantenir el liderat.

http://www.fcf.cat/pnfg/NFG_CmpPartido?cod_primaria=1000120&CodActa=699568

 Xavier Espasa

Delegat Cadet B UE Sants

 

 

Check Also

La crònica de l’Albert Postils

El Castelldefels i els errors propis interrompen la marxa triomfal del Sants (2-0) L’equip blanc-i-verd …