IMPORTANT
Home / Noticies / Entrevistes / EL JUVENIL “A” I EL PRESIDENT AL PRIMER FORÇA SANTS DE LA TEMPORADA

EL JUVENIL “A” I EL PRESIDENT AL PRIMER FORÇA SANTS DE LA TEMPORADA

Torna el futbol, comença a rodar de nou la pilota i iniciem una nova temporada al “Força Sants” de Sants3ràdio. Un nou curs que encarem amb molta il·lusió i que ve carregat de novetats. La primera, l’horari i és que aquest any el programa durarà una hora. Per això, estrenem moltes seccions: l’enigma, el duel, el jugador de la jornada o les tres cites del cap de setmana. A més, tindrem temps per parlar del primer equip però també per fer-ho en profunditat del futbol base i del futsal. I per explicar tot això de la millor manera possible l’equip s’amplia: a més de la Carlota Martí i de l’ajuda del Josep Ramon Ruiz i el Toni Poveda, s’uneixen a la família la Laia Vila i el Victor Montoro. La pilota ja ha començat a moure’s i per això nosaltres també tornem a agafar el micròfon.

 

En el primer programa ens visita el Juvenil A, amb el Josep Forns, el Carles Villalón i el Toni Martínez, un equip que comença lliga aquest dissabte a les sis a la Bàscula. També, rebem al president, al Vicenç Pérez de Tudela perquè ens expliqui quins objectius es marca la junta per aquest nou curs.

 

Podem escoltar les reflexions de Tito Lossio i Guillermo López sobre el darrer partit del primer equip i ens acostarem a un Sants B que també s’estrena dissabte gràcies a l’Enric Jané i al José Prado. D’altra banda, l’Iker Navarro es sotmet al nostre examen, el Salvador Franco respon el “Qui és qui” i el Xavier Espasa i l’Ángel Villarino protagonitzen el duel. A més, el Victor Montoro ens recull l’última hora del futbol sala i us demanem la vostra ajuda per resoldre l’enigma de la setmana.

 

Tot això i més cada dijous a les 20h i dissabte a les 15h a Sants3ràdio, 103.2fm.

 

Podeu tornar a escoltar el primer programa en aquest link:

 

 

 

Check Also

Força Sants! 13/05/2021

Ja teniu disponible una nova edició del Força Sants! Com sempre, hi trobareu tota l’actualitat …