IMPORTANT
Home / Noticies / Cròniques / EL MILLOR INICI POSSIBLE Cadet D

EL MILLOR INICI POSSIBLE Cadet D

CATALONIA UB D  2- CADET D 1

PARTIT CORRESPONENT A LA 1a JORNADA DE SEGONA DIVISIÓ CADET.  GRUP 12

LLARS MUNDET, CAMP 1.  5/10/2013, a les 15.20 h

 

EL MILLOR INICI POSSIBLE

 

 

SÍ, malgrat l’ajustada derrota, els nois dirigits pel Javi Villalba van plantar cara als locals, i si no hagués estat pel desencert de cara a gol, segurament la victòria s’hagués decantat, i de forma clara, cap a nosaltres.

 

Insulsa primera part en què cap dels dos equips elaborava, amb intensitat nul·la, segurament producte dels nervis de la primera jornada.  L’únic destacable, per destacar alguna cosa, va ser que els locals es van avançar en una de les poques arribades, quan estava acabant la primera part.

 

Sembla ser que l’arenga del míster al descans, junt a un únic canvi estratègic, van transformar els nostres, els quals, des del minut 1 de la represa van mostrar una intensitat més adient a la que es necessita de cadet, cosa que va fer que anul·lessin totalment als locals.  Des de l’inici es van succeir les ocasions (un pal, un xut d’en Wine, dues de molt clares de l’Eric Sánchez, una altra d’en Pol…) fins i tot un gol anul·lat,  segons la nostra afició, erròniament.  Mentre se succeïen aquest seguit d’ocasions, per verdadera mala sort vam encaixar el segon gol, transcorreguda la mitad de la part.  Semblava que, tot plegat, ens enfonsaria, però els locals no van sortir del seu camp fins a la xiulada final.  Final d’infart perquè, a manca de 3 minuts, marcava l’Eric S,. i, ja en temps de descompte vam gaudir d’un lliure indirecte a dos metres de porteria que no varem aprofitar, malauradament.

 

Destacaria l’actuació de tots els nois i faria esment especial de l’actuació d’en Pol, que va liderar el canvi.  Donem la benvinguda a Marc Salvador.  No van jugar More (lesió) ni Aleix (burocràcia)  L’actuació de l’àrbitre, fluixa, tot i que, sincerament no crec que influís en el resultat final.  Van ser amonestats el míster i el capi.

 

Entenc que si els nois mostren l’actitud de la segona part i treballen com esperem que ho facin, el paper del Cadet D aquesta temporada serà molt més que digne. Els gols, ja arribaran!

 

Força Sants!

 

PS: vull fer reconeixement dels professionals (Rosa,Joan, Miquel, Lluís, etc) de les oficines del club, que, una temporada més i sota pressió, ens han facilitat tota la logística perquè poguem iniciar la temporada com cal.  El Catalonia, per exemple, va passar la revisió amb les fitxes de pagament

 

José L. Moreno

Delegat

Check Also

La crònica de l’Albert Postils

El Castelldefels i els errors propis interrompen la marxa triomfal del Sants (2-0) L’equip blanc-i-verd …