IMPORTANT
Home / Noticies / Entrevistes / El Nou repte de l’Angel Galvez

El Nou repte de l’Angel Galvez

 

L’entrenador tot terreny: Ángel Gálvez

 

Des d’abans de Nadal l’Ángel Gálvez és el tècnic de fins a tres equips del club. Dirigeix el Cadet A, l’Infatil A i, ara també, el Juvenil B. El Cadet és líder de la seva categoria amb 30 punts i només una derrota en onze partits; l’Infantil A és 10è amb 12 punts després d’empatar aquest cap de setmana davant el Santa Eulàlia, i el Juvenil B va sumar els tres punts enfront el Penya Barc. Collblanc i és 4t a la taula a 7 punts del líder. A l’Ángel se li ha girat molta feina aquesta temporada i, a més, corre el rumor que aviat estrenarà secció de “cotilleos” a la web del Sants.

 

Ets el nou entrenador del Juvenil B des de fa unes setmanes. Quan t’ho comuniquen i com et prens aquest repte?

 

Al desembre, a mitjans, em van comunicar que hi havia la idea que portés el juvenil B per “x” motius que tampoc vull entrar a valorar. Hi ha molts nois que ja coneixia de temporades anteriors i estic molt motivat perquè és un nou repte i amb l’equip que hi ha crec que es pot fer una temporada molt bona. A nivell de classificació ja no ho sé perquè ja depèn de moltes altres coses però crec que treballant bé i començant a fer les coses ben fetes podem fer una temporada molt bonica.

 

Havies portat algun juvenil abans?

Jo sempre he estat portant equips de categoria cadet fins a més a baix però portava dues temporades amb el Tito, portant el Juvenil A i el B. No és nou per mi, tot i que és veritat que mai havia estat com a primer però sí que anys enrere he estat donant cops de mà al Tito i a altres entrenadors i ara, doncs, ho faré com a primer.

 

Portaves ja dos equips, el Cadet A i l’Infantil A i ara hi sumes el Juvenil B! Serà fàcil de gestionar?

Es com tot, t’ha d’agradar molt. Portar dos equips ja dóna moltíssim treball i, ara, amb tres ja sé que el que em queda d’ara fins el final de temporada la vida social que tindré serà gairebé cap (riu). L’Infantil i el Cadet no em preocupen molt perquè hi ha una planificació feta des del juny de l’any passat i les coses surten bé i només és seguir igual que ho estem fent fins ara amb la mateixa il·lusió. I el Juvenil és començar a agafar una idea, una manera de fer les coses i crec que sí que es podrà fer però hem de tenir paciència perquè a poc a poc i amb bona lletra és com sortiran bé les coses. Però a dia d’avui estic content perquè els nanos els veig molt motivats, amb ganes de començar de zero i no ens hem d’oblidar que estem a mitjans de temporada i hem de sumar punts com sigui.

 

Com s’ha pres l’equip la sortida d’un entrenador i l’arribada d’un de nou?

Jo a l’Oscar no el conec gaire, els nanos, és com tot, que estiguin 20 nanos a tope amb el tècnic o enfadats amb ell és impossible, n’hi havia de contents i de no tant, com pot passar amb l’Infantil o el Cadet. Els jugadors, el canvi, crec que l’han vist bé i els que no, intentarem que es trobin, també, a gust.

 

Com va anar el primer partit i el Nadal?

Ens vam estrenar amb el líder que ho havia guanyat tot i jo estava una mica preocupat perquè estrenar-te amb un equip nou, en el qual coneixes només a quatre o cinc jugadors… a més, teníem baixes, no estàvem tots… doncs, era una setmana de dir “uf” com perdem… ja començarem amb un peu malament posat. Però vam empatar zero a zero i els nanos van treballar molt bé.

 

Introduiràs molts canvis al Juvenil B?

Jo no els havia vist massa abans, un partit crec de casualitat. La idea quan vam començar era mantenir la mateixa manera de jugar que fins ara, no canviar del dia a la nit, més o menys respectar el que havien treballat fins ara a nivell de formació i de joc. A partir d’ara que tenim més temps per treballar i per conèixer-nos més i canviarem algunes coses. Coses que no es que a mi m’agrada fer d’una altra manera.

 

L’objectiu segueix sent l’ascens?

La idea és la de pujar. És l’objectiu que tenia posat el club. És cert que jo entro ara nou, però soc una persona molt competitiva. És el defecte i la virtut que tinc. I ara, com et deia, el que volem és anar a guanyar els partits com sigui però tampoc ens ho hem d’agafar com un objectiu que si quedem segons o tercers sigui un fracàs de temporada. Però ho intentarem amb l’equip que hi ha i veurem a la jornada 30 o 25 com anem i on estem.

 

 

 

Check Also

Força Sants! 13/05/2021

Ja teniu disponible una nova edició del Força Sants! Com sempre, hi trobareu tota l’actualitat …