IMPORTANT
Home / Noticies / Cròniques / El Partit dels Veterans vist per el rival

El Partit dels Veterans vist per el rival

Els veterans van guanyar amb molt patiment

Els Veterans van guanyar amb molt patiment un partit que va acabar 4-3 davant l’UE Sants, equip de meitat de taula. Sens dubte l’equip davant les adversitats es creix i sap també patir per guanyar. Un bon rival i les nombroses baixes de l’equip van fer que aquests tres punts fossin uns dels més soferts i complicats de moment.

Davant tantes baixes, únicament 13 jugadors disponibles. Davant d’aquest panorama l’equip va plantejar el partit de la millor manera possible, situant a jugadors en llocs no habituals. La primera part va començar amb una lesió de Kiko Romero al minut de joc, amb la qual cosa es quedava sense canvis els Veterans.

L’equip dominava el centre del camp i mantenia l’ordre defensiu sense crear cap equip ocasions de gol. Al minut 10, una falta a la vora de l’àrea, llançada magistralment per Víctor ‘Kaki’ donava avantatge en el marcador i la possibilitat de jugar més relaxats a la FEGrama. Quan millor estaven jugant els Veterans en un córner va arribar l’empat.

L’equip rival va agafar confiança i va començar a arribar amb més perill, però una altra falta a la vora de l’àrea, va permetre que Alex López fes el 2-1. Abans del descans en una jugada embolicada dins de l’àrea rival va permetre a Carlos Salguero marcar el tercer gol colomenc. La segona part va començar amb clar domini local i en una combinació perfecta per banda, entre Sito i Gica, va arribar la passada enrere que Salguero no va desaprofitar i va pujar al marcador el 4-1.

El partit semblava assegurat, però davant d’una altra lesió d’un altre jugador de la Fundació, Crispulo, i les molèsties d’un altre, el Sants es va créixer i van començar a crear perill. Així van arribar dos gols que van posar al marcador el 4 a 3 definitiu.

Extret de http://fegrama.cat/web/els-veterans-van-guanyar-amb-molt-patiment/

Check Also

La crònica de l’Albert Postils

El Sants clou el seu any més especial amb el cap ben alt (0-0) El …