IMPORTANT
Home / Noticies / General / El Sants a Firaentitats

El Sants a Firaentitats

“Tots units, tots plegats, fem Firentitats”, aquest és l’eslògan del Firentitats de Sants, Hostafrancs i la Bordeta 2014, que tindrà lloc el dissabte 31 de maig i que es va escollir en l’assemblea d’entitats d’ahir al vespre. Dotze propostes eren les finalistes a la primera votació i només tres van passar a la ronda final. L’eslògan guanyador va ser escollit per majoria. Mercè Balada, membre de l’equip organitzador, explica que aquests lemes els proposen les mateixes entitats i que son elles mateixes les que els voten.

En aquesta mateixa reunió se sortejava també la ubicació dels estands i plafons de les 164 entitats participants, tot i que alguns espais ja estaven fixats per necessitats logístiques, comenta Balada. Algunes de les entitats que no hi podran estar presents tenen l’opció de posar plafons amb informació de tot el que fan.

Les carpes s’estendran pel carrer de Sants i Creu Coberta, des de plaça de Sants fins al carrer Moianès; mentre que al carrer Llobet i a la plaça Joan Pelegrí s’hi faran les activitats esportives proposades per la Taula d’Esports, així com les entitats que en formen part. També al llarg de la fira s’hi faran les activitats de la Festa Intercultural de Sants, Hostafrancs i la Bordeta.

I es que enguany, es faran més activitats que mai, Mercè Balada comenta que s’han “incrementat el nombre, tant de  tallers que s’organitzen a les pròpies carpes com d’activitats en els dos escenaris que hi haurà, un davant de Cotxeres i l’altre a l’alçada del carrer de l’Espanya Industrial.”. Es podrà gaudir de concerts de corals, com la de Sant Medir, l’Orfeó Atlàntida, la de l’escola Josep Tous, així com recitals poètics, dansa, teatre, jocs infantils, un concert de Jazz i moltes més.

I com a tret diferencial d’aquesta edició, Mercè Balada destaca la presència dels Castellers de Vilafranca, que actuaran conjuntament amb els Castellers de Sants, els de Sant Cugat i els del Poble-sec, que actuaran en la que serà la “plaça de la vila” per un dia, davant de la seu del Districte de Sants-Montjuïc.

 

Extret de http://el3.cat/mes-de-160-entitats-sortiran-al-carrer-el-31-de-maig-amb-el-lematots-units-tots-plegats-fem-firentitats/

Check Also

The main advantages of Board Website Technology

Board web destination technology provides tools for equally administrators and directors over the entire interacting …