IMPORTANT
Home / Noticies / Àrea social / El Sants a la TIAF

El Sants a la TIAF

La UESants ha participat majoritàriament amb els nostres jugadors d’Escola, Pre-Benjamins, Benjamins, Entrenadors, Coordinadors i membres de la Junta directiva del futbol. Volem donar les gràcies a tota les famílies del club per posar el seu granet de sorra en la construcció d’una societat més justa, més solidaria i més igualitària.

El  Projecte és garantir el desenvolupament integral de l´infant i l´adolescent, des de totes les perspectives que l´afecten: Educació, salut, nutrició i seguretat.  L´activitat física, com a part imprescindible dincs del procés de creixement físic i intel·lectual del nen, està plenament integrada dincs l´esport que la nostra entitat practica.

L ´objectiu principal de la jornada esportiva d’aquest dijous és oferir la possibilitat  a tots els nens i nenes del barri i als esportistes  de les diferents entitats que participem, una experiència multiesportiva  on la interacció amb  nens i nenes d´altres entitats, permetin experimentar el respecte i la solidaritat  a la pràctica esportiva.

 

 

Check Also

El proper diumenge 14, contra l’Hospi