IMPORTANT
Home / Noticies / Àrea social / “EL SANTS, MÉS QUE UN CLUB 2004-2014”

“EL SANTS, MÉS QUE UN CLUB 2004-2014”

 

 

La veritat que no sé com començar aquest escrit. La vida dona moltes voltes i a vegades ens obliga a pendre decisions que no són fàcils pero que s’han d’acceptar. Com alguns ja sabeu, m’he vist obligat a pendre la decisió d’abandonar el club al final de la temporada 2013-2014. La decisió és per motius estudis, he entrat a la universitat rovira i virgili de tarragona i viuré alla tot any i per tant s’em fa impossible desenvolupar les tasques com entrenador en aquest club.

 

Han estat 10 anys de felicitat. 10 anys es diuen molt ràpid pero poca gent pot dir el mateix d’un club. Vaig arribar quan tenia 8 anys i era un nen petit amb moltes ganes de apendre a jugar a futbol i divertir-me. De seguida vaig trobar un entrenador que va confiar en mi i va apostar molt per mi al qual li vull agrair de tot cor, aquesta persona es Arnau Navarro i per mi a nivell entrenador i persona sempre és un referent a seguir, un dels millors entrenadors que han passat per el club i que durant 4 anys vaig tenir el plaer d’estar a les seves ordres i sota el qual amb tot equip vam conseguir el títol de lliga a la categoria Alevi!

IMG-20140803-WA0001

 

Els temps pasaven i evidentment despres de 4 anys necesitavem un canvi i va arribar Angel Gàlvez. També vull tenir paraules d’agraiment per ell perque en el seu moment va apostar molt per mi, sobretot donant-me la capitania del grup i sobretot el tracte del dia dia i l’esforç que hi posava i tot equip enmig d’una temporada dificil vam conseguir l’objectiu de salvar la categoria.

 

Al Cadet A i juvenil B vaig tenir com entrenador Albert Juncà al qual l’aprecio moltisim. Ha sigut un entrenador que ha apostat bastant per mi i en els moments dificils quan no em sortien les coses del tot sempre tenia un moment per parlar amb mi i motivar-me, i mes enllà d’això gràcies a la seva tasca de coordinador de alevins vaig poder iniciar la meva etapa com entrenador del club que de fet sense ell no hagues estat possible!

 

Tambe vull adreçar-me a una persona en especial Miquel García. Ell per mi en aquests últims anys ha estat un referent, va arribar com a entrenador al juvenil B i va capgirar la mala dinàmica que portàvem a la lliga. No tans sols això, sino que va apostar molt per mi a l’equip i també en el campus de futbol sempre m’ha ajudat en tot el que he necessitat i això sempre es digne de valorar.

 

Per últim en l’aspecte de jugador hi han dues persones que vull destacar i son: Alex puertas i el Victor Gascón! son dos entrenadors que m’han conegut des de petit i que sempre m’han ajudat en tot el que he necesitat, m’han vist creixer i sempre han tingut bones paraules de cara a la meva persona.

 

Com es pot veure en el títol “El Sants, és més que un club” i dic això perqué m’ha donat l’oportunitat de amb tan sols 16 anys poder iniciar la meva etapa com entrenador! han estat 4 anys magnifics com entrenador de aquest club i en aquest cas m’agradaria tenir paraules d’agraiment tan amb el salva rovira, una persona que volia que jo em quedes fins ultim moment en aquest club i això s’ha de valorar. I l’altre persona es en pep margui, la seva confiança i les seves xerrades han fet que pugui millorar com entrenador i persona i són coses que m’enporto de positiu.

 

Gràcies també a la junta directiva per tot el suport donat al llarg d’aquests 10 anys al club! El sants sempre serà part de la meva vida i l’únic club on he jugat i m’he format com a jugador. Moltisimes gràcies a tots!

Força Sants!

 

David Ruiz

 

Check Also

El proper diumenge 14, contra l’Hospi