IMPORTANT
Home / Noticies / General / El Sants torna a la ràdio

El Sants torna a la ràdio

El Sants torna a la ràdio

 

Avui primer programa del Força Sants i a partir del 20 d’octubre, de nou, les narracions del primer equip a Sants 3 ràdio

 

La Unió Esportiva Sants inicia avui una nova temporada a les ones amb la primera edició del programa “Força Sants”. L’espai que, al llarg de tot el curs, us acostarà tota l’actualitat de l’entitat a Sants 3 Ràdio. Vint-i-cinc minuts d’esports amb un ull posat en el dia a dia del primer equip i, també, amb especial atenció posada en el futbol base i la història del club. I és que engeguem temporada amb novetats i amb la il·lusió que el “Força Sants” sigui també un espai de trobada de tots els socis, membres i simpatitzants de l’entitat. A través del facebook, el twitter i la web de la Unió Esportiva Sants volem que la interacció sigui continua.

A més, cada setmana tindrem sorpreses i convidats a l’estudi que ens permetran descobrir diferents aspectes del club.

 

En aquest primer “Força Sants” farem balanç de l’inici de temporada del primer equip amb el president de l’entitat, el Vicenç Pérez de Tudela, i parlarem sobre les millores que es produiran aquest any en el Camp de l’Energia.

A més, en Toni Poveda, membre de la junta directiva i porter de l’equip dels veterans, també serà un dels protagonistes del vespre.

 

Un “Força Sants” conduït aquest primer mes d’octubre pel Marc Garcia que passarà el testimoni a partir del novembre a la Carlota Martí. A més, a partir del 20 d’octubre, cada diumenge a les dotze, tornen les transmissions dels partits del primer equip. El de la 7na jornada de lliga, el Sants – San Juan At. Montcada, serà el primer en què podreu tornar a escoltar els gols dels de Tito Lossio a través de les ones.

 

Cada dijous a les vuit del vespre i cada diumenge al matí teniu una cita amb la ràdio i el Sants.

0Carlota Marti la veu del Sants.

 

 

Check Also

The Old Rusty Crucial Wow

The old rustic key now is a conspiracy classic rather than just because really an …