IMPORTANT
Home / Noticies / General / El somni del Yuto Kurimoto

El somni del Yuto Kurimoto

El somni del Yuto Kurimoto

El Yuto Kurimoto va néixer al 1990 a Kobe, al Japó. Fa deu mesos va arribar a Barcelona amb un objectiu en ment: aprendre com s’ensenya el futbol a un club espanyol per formar-se com a jugador i entrenador i tornar al seu país i fundar una entitat on ensenyar als nens japonesos tot sobre aquest esport.

La casualitat va fer que un dia veiés un partit del Sants i que conegués el Tito Lossio i, així, va començar la seva relació amb el nostre club. Jugador de l’Amateur B, el Yuto s’entrena cada setmana amb el primer equip i a la jornada 11 va debutar a segona catalana amb l’equip absolut, onze minuts va jugar el Yuto davant l’Equipo JA.

Ocupa la posició de pivot defensiu i és, també, l’ajudant del Tito Lossio en el Cadet B. Explica que al Japó els nens són bons tècnicament però tàcticament no perquè els hi falta que algú amb formació els hi pugui ensenyar. A més, allà, no hi ha partits cada cap de setmana, sinó que es fan amistosos per preparar un torneig però no existeix una competició com les nostres lligues regulars. Per això ell va agafar les seves coses i va aterrar a Barcelona. Vol treure’s el nivell 3 d’entrenador i descobrir com s’ensenya a jugar a futbol a Espanya per quan torni al seu país natal poder crear un club i ensenyar als futurs jugadors nipons què és el futbol. A més, està aprenent espanyol perquè la temporada que ve li encantaria poder ser el primer entrenador d’algun Benjamí del Sants.

1927129_595578813861660_1586132505_n

Check Also

Avast Antivirus Alternatives

After a level of privacy breach that left various users suspicious of its coverage, Avast …