IMPORTANT
Home / Noticies / Cròniques / El TREBALL I L’ENTREGA MARQUEN EL RESULTAT DEL PARTIT DEL BENJAMI D!!!

El TREBALL I L’ENTREGA MARQUEN EL RESULTAT DEL PARTIT DEL BENJAMI D!!!

Partit molt difícil el que hem tingut avui al camp de la bascula! els nostres petits cracks del sants han jugat amb unes condicions climatològiques impropies! Forta pluja acompanyada d’un fort vent!
Bon partit en linies generals del Benjami D, hem fet molt bona pressió a camp contrari i aixo ha provocat constants ocasions de gol que malauradament avui no totes les hem pogut materialitzar em gol! Tot i aixi l’equip contrari no ha arribat a camp propi i no han generat ocasions de gol!
Resultat que demostra la capacitat de lluita i esforç d’aquest equip!
Tambe vull felicitar a tot l’equip ja que avui nomes teniem 2 canvis i aixo dona lloc a que els jugadors hagin de fer un esforç doble! El nostre migcentre Xavi ha anat a ajudar al Benjami A, equip a qui tambe felicitem per la seva victoria!
Personalment i ho deixo constar a la cronica del partit! Com a 1er entrenador del Benjami D, En nom de el cos tècnic i els jugadors volem dedicar la victoria al nostre estimat company Tenzin que aquesta semana ha estat ingressat al hospital i dimecres va sortir del hospital i es troba fent recuperació a casa! Esperem com mes aviat posible que estigui entre nostraltres!
Bon Cap de setmana a Tothom!

Benjami D 2-0 Fundacio Hospitalet AT

Check Also

La crònica de l’Albert Postils

El Castelldefels i els errors propis interrompen la marxa triomfal del Sants (2-0) L’equip blanc-i-verd …