IMPORTANT
Home / Noticies / Àrea social / ELS VETERANS

ELS VETERANS

 

ELS VETERANS

 

 

 

Tot va començar amb una cervesa i una conversa de futbol entre el Wini i el Vilaro. A partir d’aqui neixen els “VETERANS DEL SANTS” No sontan sols 18/20 jugadors i un mister, son molt mes que tot aixo. Son part de clubformat per pares de jugadors , entrenadors, cordinadors i ex jugadors del Sants i diferents veteranus curtits amb 1000 batalles que comparteixen l’il.lusio en comu de jugar futbol.

 

Gracies a l’arribada del mister i el seu segon tot canvia en el equip. Es comença a entrenar i ha jugar amb una ideia molt clara del futbol “Anem a passar-ho be en els partits”.

 

I no penseu que es tan facil donar una tactica a un vestidor a on hi han mes entrenadors que jugadors, tot i aixi s’en surt i logra que donem el millor de cadascú.

 

Unaltre punt a destacar es la col.laboracio amb l’equip de futbol sala de sants i diversos pares i ex entrenadors que venen a entrenar amb nosaltres.

 

Gracies a tot aixo podem gaudir del futbol tots els diumenges i despres esmorzar i bones converses amb una colla d’amics.

 

 

 

FORÇA SANTS!!!!!!!!!

 

Check Also

La crònica de l’Albert Postils

El Castelldefels i els errors propis interrompen la marxa triomfal del Sants (2-0) L’equip blanc-i-verd …