IMPORTANT
Home / Noticies / Cròniques / Emocions fins al final en la victòria de l´Infantil D a l´Energia

Emocions fins al final en la victòria de l´Infantil D a l´Energia

Treballada victòria de l´Infantil D davant el Poble Sec

 

SANTS UE, D: Fran Milián, Aleix Batlles, Arnau Cubells, Joseba Guim, Oscar Carulla, Polete García, Eloi Ibáñez, Pau Moreno, Alex Serrat, Alejandro Juan i Ricard Aleix Mandarini.

 

APA POBLE SEC, A: David López, Gustavo Cuestas, Gerard Rodríguez, Albert Gea, Marti Sidro, Oriol Duran, Pol Bassols, Albert Piñeiro, Marcel Naranjo, Alex Osorio i Roger Ponce.

 

Canvis: Adrià Seijas (per Fran, al descans), Pol Clares i Guillem Font (per Eloi i Alex, al 50), Roger Guarro i Marco Sodano, al 61), Eric Fuentes (per Aleix, al 65).

 

Camp: Camp de Futbol de l´Energia, 15:50

Àrbitre: Juan Oscar Yañez

Resultat: 4-3 (1-1 a la mitja part).

 

Partit exigent avui amb un rival A i físicament més potent i ple d´emocions fins al final on finalment l´Infantil D ha aconseguit capgirar el resultat i endur-se els tres punts. Per lluitar contra aquesta força, hem comptat amb el suport de l´Alex Serrat i el Ricky que han fet costat l´Infantil D, especialment aquest últim jugador que ha estat decisiu amb el seu joc i gols en la victòria de l´equip.

Tots dos equips han sortit amb la idea de jugar a terreny del rival amb un mig camp molt poblat. Ricky ha mostrat que és jugador perillós i ràpid i al minut i mig, ja ha disparat sobre la porteria visitant. El Poble Sec empeitava més, falcat amb una bona defensa que feia pujar línies a la resta. El Sants però, no ha reculat com d´altres partits, així que s´ha vist al llarg d´una bona part del partit treballant i lluitant la bimba al mig del camp. Les oportunitats de l´Infantil D amb la rapidesa d´en Ricky i l´Alejandro (què bé s´entenen aquests nois!) era neutralitzada amb el joc més rocós i obert a les bandes dels visitants amb un parell de puntes també força ràpids. Als 14 Alejandro i als 16 Ricky han creat bones opcions de perill. I als 19 i 21 és el Poble Sec qui crea peril. Més estirat, una bona entrada de l´extrem rival per l´esquerre arriba fins a la frontal on l´altre extrem remata col.locat lluny de l´abast del nostre porter, 0-1 al marcador. L´estira i arronsa ha continuat doncs el Sants no li ha perdut la cara al partit: nova opció en cop de cap d´en Ricky, i als 27 de l´Alejandro en xut fluix que novament respon el Poble Sec als 28 (l´Óscar, que ha fet un partit destacat i molt complert, ha tret una opció de gol i al 32 en Fran atura molt bé un fort xut del punta. A tocar del descans, una recuperació de pilota arriba en Ricky que després d´una bona jugada personal, habilita en Alejandro perquè aconsegueixi de xut creuat l´empat, 1-1 i just empat al marcador.

La segona part s´ha iniciat amb la mateixa línia amb dos equips anivellats i amb ganes de trepitjar el camp rival. La combinació Ricky-Alejandro ha tornat a fer-se veure al minut i mig , als 4 l´Alejandro xuta fregant la fusta del porter visitant i als 6 nova combinació de tots dos jugadors. Semblava que el Sants estava en millor disposició de marcar, però el Poble Sec ha avisat als 8 amb un xut des de la frontal, als 10 amb un pal al travesser per finalment, amb un rebuig alt que passa per sobre de la nostra defensa, aconseguir marcar l 1-2 en una contra que el punta llença per sobre la sortida de l´Adri. El Sants no s´ha descompensat i ha continuat cercant la rapidesa del Ricky i l´Alejandro intentant combinar una mica més, sobre tot per banda esquerre. Malgrat tot, una indefinició al nostre àrea ha estat ben aprofitat pel Poble Sec per fer-se amb la pilota i marcar l´1 a 3 en una jugada desafortunada. La nostra gana ha fet que als 29, una pilota ben lluitada, la recuperem i després d´una combinació arriba a en Ricky que, des de dins l´àrea, marca sobre el porter, 2-3. Amb els ànims enfortits entràvem als últims minuts i, recreats en l´emoció del partit, tres minuts més tard, al 33, en Ricky torna a marcar en un gran gol de punta i de murri, 3 a 3. Amb els visitants i la parròquia que no ens ho creiem i ja en temps afegit, una nova jugada d´en Ricky que s´emporta per força i fe la pilota arriba fins la cuina visitant per marcar sobre la sortida del porter el 4 a 3. Èxtasi al camp, èxtasi a la banqueta i èxtasi a la grada. No n´hi havia temps per més i el trencilla xiulava el final del partit amb els cors i les goles cridant la victòria. Bon treball dels nois que han lluitat amb força.

 

Check Also

La crònica de l’Albert Postils

El Castelldefels i els errors propis interrompen la marxa triomfal del Sants (2-0) L’equip blanc-i-verd …