IMPORTANT
Home / Noticies / Àrea social / Festa major de Sants 2014

Festa major de Sants 2014

S’acosta la Festa Major de Sants 2014

El barri de Sants ja té molt avançada la preparació de la seva Festa Major. Des del dissabte 23 d’agost fins al diumenge 31 d’agost podreu gaudir d’una magnífica programació amb centenars d’activitats per a tots els gustos i edats.

Les paraules d’un pregoner molt estimat, l’Enric Massip, donaran el tret de sortida. L’Enric Massip és un esportista que transmet els millor valors de l’esport i que ha donat molts èxits a l’handbol català, ha estat olímpic en dues ocasions, a Sidney 2000 va guanyar la medalla de bronze, i  ha guanyat sis copes d’Europa amb el FC Barcelona, entre els seus èxits més destacats. El pregó serà dissabte 23 d’agost, a les 20 h, al parc de l’Espanya Industrial, i a partir de les 18.30 h se celebrarà la cercavila pels carrers del barri i a les 19.30 h el ball de gegants també al parc de l’Espanya Industrial.

Aquest any com a novetats de la Festa Major, podem destacar que hi haurà 16 els carrers guarnits, un més que l’any passat. El carrer Rossend Arús, s’incorpora a la festa.

Una altra activitat novedosa a la festa major d’enguany, són dues visites àudiodescrites per a persones amb dificultats de visió als carrers guarnits.  El dilluns 25 d’agost la visita serà per la part nord dels carrers engalanats i el dimarts 26 d’agost, per la part sud. Les inscripcions són gratuïtes i s’han de fer a SUBTIL fins al divendres 22 d’agost, enviant un correu electrònic a: subtil@subtil.cat o trucant al telèfon 620 626 704.

Dels actes unitaris programats, volem destacar l’activitat familiar: Tastet d’expressió corporal en família, a càrrec de Tata Inti, una proposta lúdica on jugar amb el moviment amb els nostres fills i filles tot creant noves proximitats i sistemes de comunicació a través dels sentits, el moviment i el contacte. Serà diumenge 24 d’agost a les 18 h, al parc de l’Espanya Industrial.

Dilluns 25 a les 11 h, Festa de l’Aigua, al parc de l’Espanya Industrial. I d’onze del matí a sis de la tarda, Mercat infantil de 2a mà, al carrer del Vallespir, 12 (podeu informar-vos a espaitatainti@gmail.com).

El dilluns a la tarda, les activitats al parc de l’Espanya Industrial començaran amb la ballada de sardanes a les 17.30 h, a continuació podreu gaudir de  l’espectacle de dansa aèria Cantare Volare de la companyia Circo Delicia(19 h) i seguidament el moment més esperat de la Festa major, ellliurament de Premis del concurs de guarniments de carrers (20 h).

Dimarts 26 al parc de l’Espanya Industrial, al matí, tallers i exposicions per als infants a càrrec dels Mossos d’Esquadra. Podreu conèixer algun dels serveis que fan els Mossos, fer-vos fotos amb el cotxe patrulla, la moto o la llanxa de salvament. Descobrir com treballen els gossos policia i visitar l’exposició del material que utilitzen les diferents unitats. A les 12 h la Unitat Canina realitzarà una exhibició amb els gossos.  També al mateix parc, Ambulàncies Catalunya ensenyaran al públic infantil a fer maniobres de primers auxilis i prevenció i veure el funcionament d’una ambulància per dins.

Dimarts 26 a la nit, Nit de Concerts al parc de l’Espanya Industrial, amb l’actuació d’Anímic (21.30 h), Se atormenta una vecina (22.45 h) i Buhos (24 h)

Dissabte 30 se celebrarà la Diada Castellera a la pl. Bonet i Muixí (18.30 h), el Correfoc infantil (19.30) i el Correfoc Adult (21.30 h).

Diumenge 31, és el dia esportiu de la Festa, a les 9 la cursa popular (us podeu

inscriure fins el 30 d’agost al c. Riego, 2 o per la web www.uesants.cat)

i a les10.30 h tindrà lloc la tradicional cursa ciclista per a persones federades. El Piromusical, a les deu de la nit, posarà el punt i final a la festa major

d’enguany. Al parc de l’Espanya Industrial (davant del Poliesportiu de l’Espanya Industrial).

 

Dissabte 30 Partit de Festa major UE.Sants vs Viladecans a les 19h.

Al Camp de L’Energia

Podrem veure als nostres jugadors en una bona prova de toc de cara a la

complicada lliga d’enguany

Els 16 carrers de la Federació de Festa major de Sants, també us oferiran una gran quantitat d’activitats. Els carrers guarnits són: Alcolea de Baix, Alcolea de Dalt, Canalejas, Finlàndia, Galileu, Guadiana, pl. La Farga, Robrenyo, Rosés-Casa Gran, Rossend Arús, Sagunt, Masnou-Premià, Santa Cecília, Valladolid, Vallespir de Dalt i Vallespir de Baix. I també els Castellers de Sants-Cal Borinot, al c. Comtes de Bell-lloc cantonada amb c. Viriat.

Altres actes que tindran lloc durant les Festes són: Visites guiades al MNAC, Open internacional d’escacs, Exposició de Cartells de la Festa major de Sants, Donació de sang, etc.

El dissabte 6 de setembre a les 19 h, com a cloenda final, la Banda Municipal de Barcelona, oferirà un concert al parc de l’Espanya Industrial.

Podeu consultar tota la programació al programa adjunt.

Extret de http://w110.bcn.cat/portal/site/Sants-Montjuic/menuitem.f7fe779042a3206e91e191e1a2ef8a0c/?vgnextoid=a3c789c2a0e15410VgnVCM1000001947900aRCRD&vgnextchannel=a3c789c2a0e15410VgnVCM1000001947900aRCRD&id=73410&lang=ca_ES

Check Also

El proper diumenge 14, contra l’Hospi