IMPORTANT
Home / Noticies / Àrea social / Final de temporada del Benjamí A

Final de temporada del Benjamí A

Avui acaba la meva segona temporada com a delegat de la UE Sants, aquest any he acompanyat el Benjamí A. A diferència de la temporada anterior, aquesta ha estat marcada per un molt bon joc, excel·lent en alguna ocasió, i per la competitivitat, ja que hem estat tot l’any entre les tres primeres posicions.

El 3 és el número de la temporada, és un número que ens ha acompanyat des dels primers dies, al juny de la temporada passada.

Per aquelles dates, van venir a reforçar a l’equip un grup de 3 nens de primer any: l’Aitor, l’Ele i el Isra. 3 nens que han aportat qualitat i sacrifici en el camp i al vestuari per una banda serenor i calma i per l’altra alegria, música i entremaliadures. Aquests 3 nens es van sumar als quatre que ja estàvem: Jaume, Eder, Pol i Roger, a l’Oriol, el nostre porter, i a la nova incorporació: Martí Falgueras. Tots ells, han format un vestuari que primer es va construir a través del futbol i la pilota i al final ha acabat ple de complicitat construïdes a ritme del Despacito i del seu càntic particular: “ Somos la Leche con colacao,…”.

També hem tingut aquesta temporada 3 entrenadors, uns entrenadors que han aconseguit que els nostres nens siguin més bons jugadors que fa 10 mesos. Van saber ajuntar un grup de nens que estimen el futbol i que viuen sempre a prop d’una pilota, un grup disposat a aprendre i a escoltar qualsevol nova indicació. Ha estat una delícia veure com feien sempre el que ells deien, malgrat no sempre els hi sortís bé.

Ha estat una temporada marcada per 3 setmanes on vam perdre la possibilitat de guanyar la lliga i on, sense adonar-nos, vam perdre el veritable motiu pel que juguem: passar-nos ho molt bé. Van ser 3 setmanes on entrenadors i pares vàrem perdre una mica els papers, exigint a l’equip una competitivitat que no calia, recordo especialment el final del camp de l’Europa on vam perdre i perdíem la possibilitat d’ampliar la distància amb Martinenc i Hospitalet. Aquell dia tots estàvem més nerviosos de l’habitual i al final la majoria de nens van trencar a plorar al mig del camp abraçats als pares. Crec que hagués sigut molt dur competir fins a la darrera jornada, no estàvem preparats emocionalment per fer-ho. Segur que l’any que ve ho podrem tornar a intentar i serem més forts.

La Setmana Santa va canviar l’ànim de tot l’equip, entrenadors i pares. Vam anar a jugar el torneig COMMIT de Pineda. El 3 va ser la nostra posició, després de jugar una excel·lent semifinal amb un equip de Preferent i guanyar als llançaments de penal amb el perdedor de l’altre semifinal. Aquell torneig va ser un dels grans moments de la temporada, la convivència va ser magnífica, l’entorn acollidor i ens va permetre relaxar-nos i recuperar l’esperit que calia. No oblidaré l’ambient previ del partit de quarts de final, el partit i la celebració amb les famílies en el terreny de joc.

Després del torneig l’equip ha seguit jugant la lliga amb més tranquil·litat i amb els ànims competitius més calmats i tornem acabar en la posició número 3, sent l’equip menys golejat i el més golejador, segurament hem fet moltes coses bé per aconseguir-ho, però jo em quedo amb l’acomiadament dels nens cridant a la dutxa i les abraçades amb els 3 jugadors que ja no estaran a alevins amb nosaltres.

 

L’1 per 1 d’una temporada 3

ORIOL: És un dels xerraires de l’equip, no calla ni sota l’aigua. Durant la temporada ha evolucionat, sobretot amb les pilotes per dalt, en el seu procés d’aprenentatge com a porter ara li toca millorar en les sortides d’un contra un.

ISRA: L’últim, li agrada gaudir del vestuari i la dutxa després dels partits, quasi sempre sortíem els últims del vestuari de tots els camps l’Isra, l’Ele i jo, són els meus Zipi Zape. En el camp, un jugador que sempre voldria amb mi, capacitat d’aprenentatge, classe, caràcter i criteri.

MARTÍ: Exigent, és un jugador extraordinari, amb molta velocitat, força i capacitat golejadora, quan sàpiga trobar de tant en tant un punt de pausa serà imparable. Però com us deia és exigent i el seu humor després del partit està condicionat a la seva autovaloració.

ROGER: Serè, no fa gaire soroll en el vestidor, però és capaç de trobar moments amb tots per parlar de les seves coses, en el camp ha demostrat gran capacitat de fer el que li demana els entrenadors

JAUME: La Força, ha estat el jugador capaç de recuperar més pilotes en tota la temporada, gran capacitat de lluita i un dels millors xuts de l’equip, té qualitats per jugar en moltes posicions.

ELEAZAR: El somriure del vestuari, capaç de mantenir-lo fins en les pitjors circumstàncies, capaç de caure i tornar-se a aixecar amb el seu somriure a la cara, un crack! Al camp un jugador de molt treball que l’ansietat per no marcar li ha perjudicat.

AITOR: Fora del camp, un nen tímid de poques paraules i que necessita envoltar-se de companys propers que es comuniquin amb serenor. Al camp, és una màquina, veu el futbol d’una forma diferent, hem de deixar que ara gaudeixi i quan sigui més gran deixar-lo créixer fins a l’infinit.

POL: El bromista, l’alegria i sempre capaç de fer un comentari en els entrenaments, escalfaments i vestuari que fa riure als companys. I al mateix temps és el caràcter, té tantes ganes de jugar que ha treballat per evolucionar el seu joc per jugar en diferents posicions, fins i tot una estoneta com a central i dues com a porter.

EDER: El cantant, sembla que sigui un nen tímid, però quan l’equip s’arrenca a cantar és ell qui marca el tempo durant tota la cançó, se sap totes les cançons senceres de principi a fi. En el camp, té una capacitat envejable d’estar sempre en el lloc precís per marcar. Ha estat el nostre pitxitxi sense ser dels jugadors amb més minuts. Tot eficàcia!!!

 

JAVI, SERGI, ROGER, TONI, ARNAU I MARTÍ SANROMÀ jugadors que han vingut alguns partits a ajudar-nos i sempre han aportat companyerisme i qualitat.

 

SERGIO, DAVID i TOMÁS  gran criteri tàctic, han fet que tots els nens siguin millor que fa un any. Alt nivell d’exigència i de competitivitat. En el vestuari molt directes amb el nens i amb indicacions clares.

Això s’acaba, ja esperem amb ganes l’any que ve, seguiré gaudint des de la banqueta o des de la grada. Gràcies a tots per la confiança, en especial al grup de pares, mares, germans, germanes, avis i àvies d’aquest grup meravellós de nens

 

Fins Aviat

Força Sant!!!

Carles Martínez

Check Also

Els fitxatges a Betevé

Us presentem dos dels fitxatges d’aquesta temporada de cara a la Tercera Divisió, en Bruno …